Ahoj,
PC mám složený cca 4měsíce bez problémů. Je to týden zpět kdy jsem dal PC do "režimu spánku", ale už se neprobudil. Chlazení, větráky a všechny ty blikátka uvnitř fungovala, ale oba monitory černý (po okrajích bylo vidět, že svítí). Hýbu myší, mačkám klávesnici a nic. Tak jsem restartoval PC, vše nabíhalo tak jak mělo. Ale Windows nenaběhl. Zase černá obrazovka, ale když jsem pohnul myší tak se mi zobrazilo modré kolečko a nekonečné načítání. Tak jsem se rozhodl pro instalaci nových Windousů. Vše se zdálo že jsem to vyřešil, ale nově se mi to děje i při "vypnutí displeje" (restart PC pomohl). Také když jsem dal PC do "režimu spánku" zase se neprobudil a to samé. Ale i teď restart PC pomohl. Zkusil jsem klávesovou zkratku: Klávesa s logem Windows + Ctrl + Shift + B. Monitor probliknul ale zůstal svítit jen jeden a to ten druhý monitor. Ovladače na grafiku vždy nejnovější.
Prosím o radu, DÍKY MOC.
PC sestava:
- Windows 11 Home
- Intel Core i9-13900KF
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM
- zákl. deska - ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- zdroj - EVGA SuperNOVA 1200 P2 1200W 220-P2-1200-X2
- M2 disk - WD Blue SN580 2TB
- M2 disk SAMSUNG 970 EVO Plus 1TB (tam mám systém)
"režimu spánku" - PC nejde probudit
-
- nováček
- Pohlaví:
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Re: "režimu spánku" - PC nejde probudit
Zadne jine problemy nejsou pozorovany? Intel procesory maji vyrobni vadu, ktera postupne zpusobi zniceni procesoru.
Neni otazka zda se tak stane, ale kdy se tak stane. U i9 jakozto nejvykonnejsi varianty se projevuje nejdrive.
Zadne jine problemy - BSOD, zvysene teploty, nahodne pady systemu?
Neni otazka zda se tak stane, ale kdy se tak stane. U i9 jakozto nejvykonnejsi varianty se projevuje nejdrive.
Zadne jine problemy - BSOD, zvysene teploty, nahodne pady systemu?
-
- nováček
- Pohlaví:
No ještě předtím než tohle začalo, tak mi to při aktualizaci ovladačů na grafiku házelo na konci chybu "Microsoft .NET Framework". Po reinstalu Windows to přestalo a vše se naistalovalo normálně.
Jinak BSOD, zvýšené teploty, náhodné pády systému - nic takového. Vše v pořádku.
Jinak BSOD, zvýšené teploty, náhodné pády systému - nic takového. Vše v pořádku.
-
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
Nespomenul si verziu biosu na doske.Máš aktuálnu verziu 2801?
-
- nováček
- Pohlaví:
Pravda. Mam 2.22.1286. Zkusim aktualizovat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 7131
-
od StOrKcZ
26 úno 2025 18:52
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”