HELP- RE-AKTIVACIA AVASTU -VYRIEŠENÉ! Vyřešeno
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
HELP- RE-AKTIVACIA AVASTU -VYRIEŠENÉ! Vyřešeno
Preinstaloval som windows a nainstaloval avast a ostatne programy. Doslo k vypadku elektriny a mne zblbol cely komp. Musel som nainstalovat windows na novo (teraz uz slape v pohode) a taktiez na novo registrovat avast. Pri registracii mi vsak kod neposlali... Moze byt chybou to,ze som si avast registroval dva krat?? Ako postupovat dalej?? Zvykol som si na Avast a na iny bezplatny antivir sa zvyka tazko.... Pomoze niekto????????????? Dakujem!
Naposledy upravil(a) samael.35 dne 22 dub 2008 22:21, celkem upraveno 1 x.
samael.35
Re: HELP- RE-AKTIVACIA AVASTU
Zkus se podívat do spamu, jestli ti ten aktivační mail nevyhodil.
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dakujem za radu ale to som skusil. Myslim si ze v Avaste zaznamenali moje dva ziadosti o registracny kod a povazuju ma za majitela viacerych pocitacov alebo si myslia ze nie je na domace pouzitie,preto ten kod neposlali. Poradis mi prosim nejaky iny antivir (free) podobny kvalitou Avastu? Dakujem za pomoc!
samael.35
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Založ si další E-mail a nech si ho tam poslat?
.. ale nevím, že by to byl problém, sem u nich měl taky víc žádostí než 1 a vždycky mi to poslali .. aj kdybys měl víc komplů, tak co? Dej tomu čas a zítra to zkus znova 

Everybody lies so don't trust anyone. :)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pokud máš zájem o další antiviry, tak se mrkni do mého podpisu.mám tam zpracováný antiviry, které se u nás nejčastěji používají 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
DAKUJEM VŠETKÝM KTORÝ MI RADILY A ČO JE HLAVNÉ RADY KTORÉ ZASLALI -POMOHLI! 

samael.35
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”