Jak udelat z nainstalovanych Vist -> XP Vyřešeno
Jak udelat z nainstalovanych Vist -> XP
Mam problem vcera jsem nainstaloval windows Vista 32 bit sp1 OEM CS ale nejsem s nimi spokojen a rad bych tam mel zpet Windows XP ale CD/DVD se mi nechce nabootovat i kdyz v biosu je jako vystupni a ani po stisknuti F5/6/7/8/9/10/11 nelze nabootovat , pokud chci pustit program XP win ve vistach napise mi to chybu a ze program byl blokovan kuli tomu ze uz verze windows tam je.Prosim o pomoc jelikoz nvm co delat ,,, Predem diky
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak udelat z nainstalovanych Vist -> XP
a mas notebook nebo pc? ... hdd sata?
Stolni PC a SATA Disk od WD
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
mno pokud ti nechce ani nabootovat .... prsotě ty to strčíš do mechaniky a nic se neděje? .....
DVD s XP jsou cerstve dnes vypalene a stahle z microsoft pokud dam dvd do mechaniky vista mi nabidne kroky jako setup.exe po tomto se mi otevre nabidka na windows XP instalace po stisku mi to napise chybu a ze vista zablokovala pokus a preinstalovani ze je na pc novejsi verze ,,, v tom blokovani nenasel jsem zpusob jak ho vypnout :(
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
no..jen mě napadlo..co by se stalo..kdybys ten disk s vistou prvně zformatoval
/ber to jako hypotetickou otazku/

Format disku byl pred instalaci , momentalne format nelze jelikoz Vista bezi a na jednom disku nelze uskutecnit.Otazka to nebyla spatna :p ale rad bych aby fungovali zpatky XP xD cely den jsem skousel google a jiny vyhledavace jak cesky tak anglicky stranky a nejak nic.Posledni misto kde by mi mohli poradit je tu:)
P.S. S vistama jsem zacatecnik.
P.S. S vistama jsem zacatecnik.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
takže pokud to chápu správně..chceš nainstalovat xp na disk..na kterym je vista...a chces abys mel v pocitaci pouze xp...
Ano presne tak , proto potrebuju odinstalo/preinstalovat/zrusit visty ale nevim jak kdyz bootovani nejde <.<
Mě zaráží jedině ten fakt, že není možné nabootovat z instalačního CD Ixpéček. Už jsi dřív z tohoto CD bootoval? A na tomtéž počítači? Setkal jsem se totižkdysi s výtečníkem, který si instalačku zkopíroval a pak se divil, že z ní nemůže nabootovat.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Ne nebootoval.Dvd bylo vcera koupeno a Xp service pack 2 stahly z microsoftu byla takova akce pro skolu a studenti si mohli stahnout plnou verzi tak jsem toho vyuzil.Po stahnuti vypalil a nabootovani nejde stejne.U pokusu pustit Win Xp pro mi to Visty zarazi chybovym hlasenim : Ze na PC jsou novejsi verze Windows a proto to Visty zablokovali.
Doslova to napise ze System Vista zablokoval pokus o nainstalovani kuli kompabilite souboru a chybu :
Program : Instalace systemu Windows
Vydavatel:Microsoft
Umisteni : I:\i386\winnt32.exe
Program : Instalace systemu Windows
Vydavatel:Microsoft
Umisteni : I:\i386\winnt32.exe
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-