Dobrý den,
mám následující problém. U notebooku Asus F9E s OS Windows XP, se mi při jeho spuštění objeví hláška Infineon Security Platform Tool s oznámením : Resource file C_SpURsDll not found! Dokud u této hlášky nepotvrdím OK nepustí mi to dál. Toto se pravidelně objevuje při zapnutí notebooku a pak vždy když chci otevřít ovládací panely. Žádná jiná omezení zatím nepozoruji. V notebooku je program Securiry Platform Software, ale složku s označením SpURsDll jsm tam nenašel. Prosím o radu jak postupovat abych se uvedeného problému zbavil.
Děkuji
Problém : C_SpURsDll
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém : C_SpURsDll
koukám..že na "živě" ti moc neporadili
ale alespon sem se za celej den trochu nasmál/těm radilům/....každopadně si myslím,že ti pomůže ten odkaz směřujici na pc-help,kterej na "živě" uvádíš.....

- tamagoci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
A co to skusit přeinstalovat?
http://drivers.softpedia.com/downloadTa ... m+Software
trocha angličtiny..
http://www.pctools.com/forum/archive/in ... t-280.html

http://drivers.softpedia.com/downloadTa ... m+Software
trocha angličtiny..

http://www.pctools.com/forum/archive/in ... t-280.html
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
to je taky řešení.....ale osobně bych jen přidal jednu položku do registru..a pokud by to nepomohlo..tak urcite preinstalace...
- tamagoci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Alenka:viděl jsem to taky,opravdu ůžasné..nejlepší je rada-naser si..
http://www.zive.cz/Poradna/Zavada-noteb ... tanswers=1

http://www.zive.cz/Poradna/Zavada-noteb ... tanswers=1
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
přesně tak...muj obdiv patří uživatali NANIGA..že jim nenapsal jeste neco horšiho.... :) a nechce se mi věřit..že to "Měl jsem asi je to měsíc na servisu pc, který dělal a psat¨l to samé - a světe div se - byly to breberky !" myslel ten onen rádce vážně...
Ahoj,
tak jsem se řídil pokyny nalezenými v gookle a rovněž pokyny z jiného případu se zdárným koncem, který zde na poradně vyřešil Alenka. Bohužel ani potom co jsem do registrů vložil novou řetězovou hodnotu C_SpURsDll s adresou "C:\Program files\Infineon\Security Platform Software\IfxSpURs%s.dll", kterou jsem jednak našel právě v googlu a jednak jsem podobnou již v té složce měl, tak mi zmíněná hláška vyskakuje pořád.
Prosím o radu jak mám postupovat dál.
Děkuji
tak jsem se řídil pokyny nalezenými v gookle a rovněž pokyny z jiného případu se zdárným koncem, který zde na poradně vyřešil Alenka. Bohužel ani potom co jsem do registrů vložil novou řetězovou hodnotu C_SpURsDll s adresou "C:\Program files\Infineon\Security Platform Software\IfxSpURs%s.dll", kterou jsem jednak našel právě v googlu a jednak jsem podobnou již v té složce měl, tak mi zmíněná hláška vyskakuje pořád.
Prosím o radu jak mám postupovat dál.
Děkuji
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
tak mrkni v tech registrech na jinou položku ve stejny "sekci"..nebo složce,chceš-li..a pošli udaj hodnoty-cestu (c:/blabla/blabla....jinak pak mužeš zkusit ten reinstal,jak radil tamagoci...ještě bych dodal// koukni na tuto cestu C:\Program files\Infineon\Security Platform Software\ jestli na disku v tom adresaři maš vubec ten soubor C_SpURsDll
Tak v tom bude asi ten hlavní problém. Já tam tu složku C_SpURsDll nemám. Reinstal nevím vůbec jak se dělá.
Posílat ti tu cestu v registrech od jiné položky asi za těchto okolností již nemá cenu viď?
Díky za odpověď
Posílat ti tu cestu v registrech od jiné položky asi za těchto okolností již nemá cenu viď?
Díky za odpověď
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
To prosimtě nema byt složka ale soubor.Stačí kdyz najdes tuto cestu/jestli existuje/ C:\Program files\Infineon\Security Platform Software na cečku klikni na program files a hledej..a tu cestu z registru urcite pošli...treba i mas jinou..nez je standartni pro ten program..nebo mas jinak pojmenovanou nejakou složku..proste bude stacit,kdyz posles tu cestu z registru u nejaky ty položky,kdes vytvařel tu novou C_SpURsDll
To jsem se přepsal v té složce Security Platform Software prostě ten soubor SpURsDll není. Jsou tam jiné podobného názvu. Třeba SpUserWz.exe, nebo SpPwdResetWz.exe.
Tady jsou ty cesty : C:\Program Files\Infineon\Security Platform Software\IfxTrsMs.dll, nebo
"C:\Program Files\Infineon\Security Platform Software\SpUserWz.exe"
Díky
Tady jsou ty cesty : C:\Program Files\Infineon\Security Platform Software\IfxTrsMs.dll, nebo
"C:\Program Files\Infineon\Security Platform Software\SpUserWz.exe"
Díky
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
tak pokud ti tam ten soubor chybí--v tom adresáři-- tak se ani nedivím,že ti lítá ta hláška...ale jak se ti podařilo ho vymazat....nebo přejmenovat? :O navrhoval bych buď mrknout na netu,jestli je samostatně ke stažení,nebo preinstalovat program,nebo ještě dej do vyhledavani souborů *spurs*.* a *spurs* třeba se někde "válí" přesunutej....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3614
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36