Před cca 4-5 lety jsem si nechal do PC nainstalovat Windows XP, Microsoft Offisse 2003 - vše zakoupeno. Od té doby jsem PC nepřeinstalovával, jelikož vše beželo v pořádku. V současné době se chystám na přeinstalování z důvodu zpomalení PC. Problém je, že nemohu najít instalační CD s klíči. Musím koupit znovu Windows XP, Microsoft Offisse 2003 atd. ? Nebo lze z PC vytáhnou klíče a jak mám postupovat?
Děkuji za pomoc a radu.
//Původní název Prosím o pomoc změněn
//mmm
Opětovná instalace MS Office bez instalačního CD Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Opětovná instalace MS Office bez instalačního CD
Nevím jak chceš instalovat SW bez CD, ale zjistit Product Key by měl umět Belarc Advisor a možná i EVEREST Home.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
stáhni si program RockXP a tam najdeš klíč k Windows i Office.První okno odklikni I agree (přijmám) a pak záložka Windows key - Scan a pak v těch oknech vyber Windows a Office a budeš tam mít i ty čísla (product key)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Pohlaví:
Tak jsem chtěl ten RockXP zkusit, hlavně proto že údajně umí zjistit všechna hesla v PC, ale nejde mi to stáhnout a alternativní stránka neexistuje. 
/upraven odkaz.už funguje.na slunečnici jim to nefunguje. neověřil jsem si to
memphisto

/upraven odkaz.už funguje.na slunečnici jim to nefunguje. neověřil jsem si to

-
- Pohlaví:
JJ já už to stáhl ze Sosej.cz, ale nějak mi nefunguje. Ukazuje sice hesla na POP3, ale ne klíče k XP a Office, ale chyba je asi na mé straně protože mám nějaký problémy se systémem a navíc vadnou RAM.
Stáhl jsem si program RockXP4. Kdyžjsem chtěl instalovat, tak se objevila hláška od F-Secure Anti-Virus:
Nalezen spyware
Typ: riskware
Druh.
Název: PSWTool.Win32.PWDump
Objekt: E:\Documents and Settings\Jarda\Local Settings\Temp\RarSFX0\pwdump2\pwdump2.exe
Klikl jsem OK a zobrazilo se:
Nalezen spyware
Druh.
Objekt: E:\Documents and Settings\Jarda\Local Settings\Temp\RarSFX0\pwdump2\samdump.dll
Klikl jsem opět OK a zobrazilo se:
Nalezen spyware
Druh.
Objekt: E:\Documents and Settings\Jarda\Local Settings\Temp\RarSFX0\RockXP4_.exe
Klikl jsem opět OK a vše zmizelo a instalace neproběhla
Nalezen spyware
Druh.
Objekt: E:\Documents and Settings\Jarda\Local Settings\Temp\RarSFX0\pwdump2\pwdump2.exe
Klikl jsem OK a zobrazilo se:
Nalezen spyware
Druh.
Objekt: E:\Documents and Settings\Jarda\Local Settings\Temp\RarSFX0\pwdump2\samdump.dll
Klikl jsem opět OK a zobrazilo se:
Nalezen spyware
Druh.
Objekt: E:\Documents and Settings\Jarda\Local Settings\Temp\RarSFX0\RockXP4_.exe
Klikl jsem opět OK a vše zmizelo a instalace neproběhla
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
není to instalace, ale jen spustitelná aplikace, která se nemusí instalovat. Malwarebytes ji taky detekuje jako špatnou, ale není. Tak na tu chvíli než zjistíš ty čísla se odpoj od netu a vypni F-Secure
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A co tohle: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... ey-seizer/
nebo http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... secrawler/ (tenhle sem prubnul a zdá se funkční, jenom nemůžu otestovat Office protože mám jen OpenOffice a Lotus IBM.
nebo http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... secrawler/ (tenhle sem prubnul a zdá se funkční, jenom nemůžu otestovat Office protože mám jen OpenOffice a Lotus IBM.
Naposledy upravil(a) El Diablo dne 13 črc 2009 20:17, celkem upraveno 1 x.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Já používám everest a tam je na záložce software-licence-zobrazí se ti klíče ke všem programům co máš v PC.
Děkuji všem za poskytnuté rady a informace.
Vyzkoušel jsem program RockXP4, který našel během pár vteřin klíč k Microsoft Windows XP a Microsoft OFFICE Professional Edition 2003 bez problémů.
Vyzkoušel jsem program LicenseCrawler 0.0.38 download, který našel během chvilky všechny klíče ke všem programům, které mám v PC nainstalované, včetně Microsoft Windows XP a Microsoft OFFICE Professional Edition 2003
Vyzkoušel jsem program RockXP4, který našel během pár vteřin klíč k Microsoft Windows XP a Microsoft OFFICE Professional Edition 2003 bez problémů.
Vyzkoušel jsem program LicenseCrawler 0.0.38 download, který našel během chvilky všechny klíče ke všem programům, které mám v PC nainstalované, včetně Microsoft Windows XP a Microsoft OFFICE Professional Edition 2003
A teď nám vysvětli, jak to nainstaluješ bez instalačních médií? 

pouzit kopii treba i ztazenou z warez webu neni problem pokud pouzijes spravnou kopii a legalni klic
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Instalace Office 2021 přes Deployment Tool Příloha(y)
od atari » 30 lis 2024 15:21 » v Kancelářské balíky - 5
- 3639
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
01 pro 2024 20:23
-
-
- 1
- 2214
-
od elninoslov