Dobrý den
Chci se zeptat chtěl bych vyskoušet RC verzi windows 7 už mám staženo jen zbývá zálohovat pc
jenže je tu problém Rc verze se da stahnout jen do 30 července a já to nestihnu nainstalovat ,protože nejsem doma
takže sice sem si to stahl na notebook ale k instalaci na desktop se dostanu až začátkem Srpna,půjde to ještě???
a za druhé kamarád mi řekl ,že poté co nainstaluju sedmy už nebudu moci downgradovat zpět na XP, že to má úplně jiný sysstém souborů než win Xp(Fat32,NTFS) a že instalačním CD Windows Xp už 7 nesformátuju .... podle mě je to blbost,ale chci se zeptat vás ostřílenějších
předem děkuji za odpověd
Windows 7 zpet na XP Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows 7 zpet na XP
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
RC verze se dá stáhnout tuším do 20.srpna a fungovat bude do začátku 2010 (leden? únor?)
Downgrade na XP půjde normálně
RC verze se dá stáhnout tuším do 20.srpna a fungovat bude do začátku 2010 (leden? únor?)
Downgrade na XP půjde normálně
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
takze se nemussím bát ,že v případě problemů xp zpět nehodím ?
tak a ještě něco než tohle vtéma zamknu se chci zeptat půjde na win 7 cs:source pro mě nejdůležitější hra
tak a ještě něco než tohle vtéma zamknu se chci zeptat půjde na win 7 cs:source pro mě nejdůležitější hra
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
nemáš se čeho bát. jinak s tím CS:S nevím, ale mohlo by to jít. Je tu speciální téma na Windows 7, tak zkus napsat tam a nebo počkat jestli se tady někdo neozve
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8012
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30