Změna názvu uživatelského profilu Vyřešeno
Změna názvu uživatelského profilu Vyřešeno
Ahoj,pokud něco dělám na počítači občas se natrefím na název uživatelského profilu ,,USER,, nějak mě to neštimuje nešlo by to změnit.Teď mám název uživatelského profilu PETR NTB/USER rád bych to user zaměnil za něco rozumného pokud by to bylo možné.Uživatelský učet který je (když se klikne na start) jsem uspěšně a bez nějakých problémů přejmenoval ale toho user se nějak nemůžu dopátrat jak ho změnit.
Re: Změna názvu uživatelského profilu
Zdá se že si s tím nikdo neví rady.Měl bych ještě jednu možnost,prolézal jsem složky a zjistil že tahle položka je uzamčena,neví tedy někdo jak by se dala přejmenovat uzamčená složka? Cesta ke složce je: Počítač / Acer / Users /Users (ta je uzamčena) + je tam i složka veřejné ta uzamčena není.Pokud by to šlo přejmenovat bez nějakých následků ztráty dat nebo nastavení.Myslím že nyní jsem problém popsal přesněji a věřím že se někdo najde kdo ví jak na to.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Není problém. Cesta nahoře.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
No tohle jsem zrovna nemyslel,tohle přejmenovat jak píšeš není problém.Já chci ale přejmenovat složku v počítači která je zamčená!! cesta k ní viz: nahoře dnes 10:38 . Už jsem vyzkoušel vše a stále nemůžu najít způsob jak tuhle složku přejmenovat.6e je zamčená to je ten hlavní problém,pokud by nebyla tak je to v pohodě.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kašli na to a až budeš přeinstalovávat OS tak na to pamatuj. Utěšovat tě může, že si "user". Horší by bylo, kdybys tam měl "Novák Jan"
Nebo zkus nápovědu windows, třeba tam nějaké řešení bude.

Nebo zkus nápovědu windows, třeba tam nějaké řešení bude.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 7459
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek
12 říj 2024 18:59
-
-
Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs) - 4
- 9956
-
od jkmaxfli
Zobrazit poslední příspěvek
31 bře 2025 19:19
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”