Zdravím,
mám ntb HP pavilon d6000 a nstalace originálního systému je tam pomocí HP recovery - čili nemám CD v ruce, ale je to jen jaksi na kompu...dotaz - je to osučástí hlavního disku nebo je to někde - kdesi bokem? Jde mi totiž o to, že měním disk a budu teda potřebovat instalovat systém - tak jestli si to z toho starýho mám ještě dostat nebo to tam někde bude, až vložím novej disk...?
Díky!!!
Instalace W Vista
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Instalace W Vista
Rozhodně to tam nebude, až vložíš nový disk. Instalace systému je uložena na servisním oddílu původního disku a měl bys ve Windows mít od výrobce utilitu, pomocí které si vytvoříš instalační DVD. Prvotně Tě na to systém upozornil, když jsi jej poprvé zapnul.
//jinak tedy Start > Všechny Programy > Recovery > Recovery Manager > Zvol si možnost Advanced Option > Create Recovery Disk
tak nějak -+ by to mělo být
//jinak tedy Start > Všechny Programy > Recovery > Recovery Manager > Zvol si možnost Advanced Option > Create Recovery Disk
tak nějak -+ by to mělo být
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Když tohle udělam, tak proběhne "Vytváření souborů" ale já potřebuju, aby se mi to nějak vypálilo...Abych to mohla nějak použít, až tam dam novej čistej disk....
Tak vypálit se t fakt nedari - nacte si to data a pak se to chce ukoncit a kdyz dam eda dokoncit, tak se to vypne a konec....este mne napada - co treba jen stahnout windows a zadat tam svuj originalni klic...? co je na stitku na ntb, ale - mam problem, ze to je odrbany.,.. :( de to nekde vycist i v kompu...?
Vyčteš to třeba v programu Everest.
tak jo - ted este zkousim pres to recovery - sem stahla naky power2go, ze by to s tim melo snad komunikovat a vypalit se a pokud se to nepovede, tak asi pujdu prs everest a instalaci jen windowsu...chapu to tak, ze to recovery v sobe ma system ale i naky veci kolem...?
Nemáš náhodou rozdělenej disk na dva oddíly?Pokud ano tak můj stařičkej Acer to má tak ,že jde udělat recovery bez CD .Po restartu se zmáčkne kombinace dvou kláves a najede to do recovery obrazovky kde potvrdím obnovení.Trvá to 15 minut a systém je tam nanovo i z ovladačema.Používá na to norton ghost.Podívej se do manuálu,zda to není podobně řešené.
a kde pripadne vezmu instalacku na visty, abych oto teda nainstalovala a dala tam cislo...bude v necem rozdil, kdyz se to udela takhle a ne pres to recovery??
no je to jakoby na dva disky, ale de o to, ze ja menim disk a potrebuju neceho nainstalovat system na ten novej disk :(
Rozdíl bude,že budeš muset doinstalovávat ovladače.Raději zkus použít to recovery.
ovladače jako třeba co? zas tak do hloubky fakt nevim, co to obsahuje :( ale ty se daj dyztak taky stahnout ne...? pres to recovery mi to fakt nejde :( to projede ssoubory a procentualne to jako roste a pak mi to napise ze to mam dokoncit, dam dokoncit a konec - a zadny dvd :( tze to z toho proste asi nedostanu :(
Chápu to tak,že se vytvářej soubory na disku a ty pak vypálíš nebo to přímo vypaluješ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 1586
-
od Sirkosta
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2025 19:21