Reinstalace Windows Vista
Reinstalace Windows Vista
Zdravím, chystám se přeinstalovat Windows Vista, chtěl bych se zeptat na nějaké užitečné rady. Zálohováno mám všechno, měl bych si před reinstalací něco stáhnout ? Třeba jako u XPček Servis Pack , je něco u Vist co bych si měl stáhnout a nainstalovat po nainstalování Windows Vista ? Antivir je samozřejmost, budu rád za všechny rady. Díky 

Re: Reinstalace Windows Vista
Taky bych potřeboval poradit jak s instalací začít, u XP to bylo tak že jsem normálně nabootoval a pak jsem naformátoval disk a nainstalovat čisté XPéčka , to samozřejmě každý ví, ale jak je to u Vist ? Někde jsem četl že se vloží cd do mechaniky a nainstaluje se to jako "hra" , ale budu při tom moc nějak naformátovat disk ? Díky
Pokud to máš rozdělené na 2 (nebo více) oddílů, stačí naformátovat oddíl s Vistami. Po dokončení instalace ti to postahuje aktualizace, to ty nemusíš nic. Dáš to do mechaniky, nabootouješ (pokud tam budeš mít Vista obrazovku, počkej, cca po 3 minutách se objeví instalace!), zadáš CD key, souhlasíš s podmínkami, klepneš na oddíl, zvolíš zformátovat, u instalace vybereš oddíl a necháš nainstalovat. Bacha aby jsi to neinstaloval znova, já jsem to jednou nainstaloval, zformátoval a instaloval znova... :-)
Ok , takže je to podobný jako u XPček :-) díky. Dobře naformátuju pořádně disk a pak to nainstaluju ať to tam nemám dvakrát!
Neboj, je to lehký jak facka, já z toho měl strach co zase doj**u, ale totálně v klidu.. :-)
Stačí jen použít google:
http://jnp.zive.cz/instalace-windows-vista--krok-za-krokem
http://jnp.zive.cz/instalace-windows-vista--krok-za-krokem
Instaloval jsem všechno od 98 až k 7mičkám , ale jediný Visty budou poprví tak jsem si chtěl bejt jistej! Díky moc
Nemáš zač,pokud jsi instaloval sedmičky ,tak je to skoro stejný.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2210
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
03 pro 2024 07:41