Dobrý den,
již několik týdnů mám problém s aktivací/deaktivací WiFi pomocí kláves FN+F11 (ostatní zkratky mi fungují- tj. hlasitost, podsvícení, taktování apod.). Ta klávesa F11 se mi zdá po stisknutí odporově trochu jiná, takže problém bude asi v ní... Neměla jsem potřebu to nějak řešit, jelikož wifi bylo vždy po zapnutí PC defaultně aktivní, nicméně dnes jsem si čistila zanesený větrák a po složení a vložení baterie jsem zjistila, že je wifi vypnutá a já ji nemám jak zapnout- resp. neznám jiný způsob kromě toho nefunkčního FN+11..nemáte nějakou radu nebo tip? Nějaká aplikace či s pomocí příkazové řádky? Na google jsem našla, že by to mohlo jít nastavit i v Biosu, ale co jsem se zběžně koukala, tak jsem to tam neviděla.
Budu moc vděčná za jakoukoliv radu či návrh
Msi Wind (OS XP)- zapnutí wifi bez klávesové zkratky
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Msi Wind (OS XP)- zapnutí wifi bez klávesové zkratky
Bios ti ji vypne natvrdo, to není tvůj případ.
Musíš jít do síťových adaptérů a pokud je zakázaná tak ji povolit. Pokud tam nebude tak je bota někde jinde a asi jsi vytáhla kartu ze slotu
Musíš jít do síťových adaptérů a pokud je zakázaná tak ji povolit. Pokud tam nebude tak je bota někde jinde a asi jsi vytáhla kartu ze slotu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
V menu jsem možnost zapnutí nikde nenašla..asi to zkrátka bez toho FN+F11 nejde.
Něco jsem našla tady, ale to mi taky moc nepomůže:
http://insanelywind.com/msiarchive/view ... =3&t=10745
Jinak kdybych si koupila externí WiFi do USB, tak by to mělo fungovat,ne?
Něco jsem našla tady, ale to mi taky moc nepomůže:
http://insanelywind.com/msiarchive/view ... =3&t=10745
Jinak kdybych si koupila externí WiFi do USB, tak by to mělo fungovat,ne?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V menu čeho?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1832
-
od MrVoltz
Zobrazit poslední příspěvek
10 lis 2024 14:29