Automatické aktualizace
Automatické aktualizace
Zdravím chtěl bych vypnout automatické aktualizace win 7 kde to prosím vás udělám, stalo se mi že jsem zatrhnul "vypnout aktualizace" ale stejně se win aktualizují. díky za radu
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Automatické aktualizace
Nechápu, proč by někdo nechtěl aktualizace systému? Jedině vysvětlení je snad warez verze 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
nejsem IT co je warez verze? počítač mě dával dohromady kamarád a teď se mě ukazuje že mám nepravou kopii systemu zčerná obrazovka a já se bojím jestli to nemá ještě další vlivy na chod počítače.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Warez verze OS znamená to, že je právě nelegální.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Warez = nelegální verze. Tudíž je to tak, jak jsem předpokládal
Samozřejmě po stažení aktualizací ti v případě nelegální kopie zčerná obrazovka a máš 30 dní na koupě licence jinak už PC nerozjedeš. Řešení je pro tebe koupě legálních Windows. Kamarádovi tedy hezky poděkuj a pokud přijde, že sehnal nový crack a kterým ti prodlouží licenci, tak ho kopni někam, protože si tím do PC taháš pěkné svinstvo a určitě používáš PC i například k platbám na internetu apod. a určitě bys nebyl rád, kdyby ti někdo ukradl číslo karty, PIN a pak ti vybral účet. Není to jen hloupé strašení. Klidně pokračuj dál. Uvidíme se v sekci Viry, antiviry, firewally 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Děkuji za info, myslel jsem si že to nebude jen tak , myslíte že to má vliv i na výkon pc a hardware?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To si myslím že ne, ale jakmile stáhneš tu inkriminovanou aktualizaci, tak končíš ...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
automaticke nastaveni velikosti komentare v Excelu
od Mikik Block » 04 zář 2024 15:17 » v Kancelářské balíky - 0
- 3285
-
od Mikik Block
Zobrazit poslední příspěvek
04 zář 2024 15:17
-
-
- 4
- 3273
-
od kecalek
28 srp 2024 19:35
-
- 2
- 2806
-
od kecalek
27 črc 2024 13:30
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 3995
-
od Minapark
20 lis 2024 12:00
-
-
-
help, aktualizace BIOSu z FC - FE nebo FFc, B550 Gaming X (V2 rev. 1.3) Příloha(y)
od blatantq » 05 led 2025 14:33 » v Vše ostatní (sw) - 4
- 2498
-
od kecalek
05 led 2025 16:38
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”