Úplně se mi rozhasila písma v systému.*
Úplně se mi rozhasila písma v systému.*
čau lidicky mam problem uplne se mi rozhašilo vsechno pismo v PC mam to tucne nemam to jak sem to mnel mam to prtave na facebooku to mam tucne proste z niceho nic se mi vsechno zmenilo prosim co mam delat neni nekde nake tlacitko co by to dalo do puvodniho stavu sem fakt zoufalej mam to tu uplne dementne PROSIM POMOC
Naposledy upravil(a) Myloš dne 16 říj 2010 22:06, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Písmo“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. „Písmo“ co? Píše? Nepíše? Nepřečteš ho? Je zelené? Modré? Neviditelné? Copak nám to písmo jenom dělá, mrška? Nebo nedělá?
Důvod: Oprava nadpisu „Písmo“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. „Písmo“ co? Píše? Nepíše? Nepřečteš ho? Je zelené? Modré? Neviditelné? Copak nám to písmo jenom dělá, mrška? Nebo nedělá?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Písmo
Nejdřív se uklidni. Z tvého hektického příspěvku nejde moc dobře pochopit, jaké vlastně je.
"mam to tucne nemam to jak sem to mnel mam to prtave na facebooku to mam tucne" - Tak jak teda
Navíc toto není důvod k tomu se co 5 minut připomínat
\\ A prosím piš s diakritikou a interpunkcí, když už chceš problém řešit co nejrychleji
"mam to tucne nemam to jak sem to mnel mam to prtave na facebooku to mam tucne" - Tak jak teda

Navíc toto není důvod k tomu se co 5 minut připomínat
\\ A prosím piš s diakritikou a interpunkcí, když už chceš problém řešit co nejrychleji
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
mne to upa depta mnel sem to do ted uplne normalni pak sem odesel pustil sem k tomu bratra (10let) a vsechno pismo je tucne a šikme jak ve wordu mam to na internetu mam to v Pc ikony maj nazvi divnim pismem ja nevim s cim si tu hral
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Když zkusíš obnovit pc na nějaký předchozí bod obnovy tak to zůstane?
P.S. Ještě jednou tě prosím, piš normálně a ne jak se ti zlíbí. Jednou háček píšeš a za 3 slova zas ne. A asi ti nefunguje klávesa Y viz. "nazvi divnim pismem"...
P.S. Ještě jednou tě prosím, piš normálně a ne jak se ti zlíbí. Jednou háček píšeš a za 3 slova zas ne. A asi ti nefunguje klávesa Y viz. "nazvi divnim pismem"...
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jaký máš operační systém?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Úplně se mi rozhasila písma v systému.*
Dej start a napiš "obnovení" a hned první možnost je obnovení systému
no jo odevři start ale kam to mam v tom startu napsat
Usarmy
Jednak fórum není chat, tzn. že jsem ti smazal příspěvek psaný 5 minut po tom prvním (chceš-li něco doplnit a nikdo ještě neodpovídal, máme tady kouzelné tlačítko UPRAVIT), jednak se zkus vyjadřovat jako normální člověk – například tohle: „mne to upa depta mnel sem“ jako by napsala desetiletá pipinka. Upa mocinky. Když už ti rodiče nekoupili háčky a čárky, byl bys té dobroty a alespoň používal věty? Lidem, kteří píší jako ty, neradím. A piš si, že nejsem sám.
Jednak fórum není chat, tzn. že jsem ti smazal příspěvek psaný 5 minut po tom prvním (chceš-li něco doplnit a nikdo ještě neodpovídal, máme tady kouzelné tlačítko UPRAVIT), jednak se zkus vyjadřovat jako normální člověk – například tohle: „mne to upa depta mnel sem“ jako by napsala desetiletá pipinka. Upa mocinky. Když už ti rodiče nekoupili háčky a čárky, byl bys té dobroty a alespoň používal věty? Lidem, kteří píší jako ty, neradím. A piš si, že nejsem sám.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ty na sedmičkách moc neděláš co?
Napiš to do bílého pole hned nad ikonou startu
Napiš to do bílého pole hned nad ikonou startu
Já tu žadné bíle pole nemam :( .
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3232
-
od L.L
Zobrazit poslední příspěvek
23 lis 2024 07:50
-
- 1
- 2423
-
od petr22
15 srp 2024 21:37
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7218
-
od RIKI22
05 dub 2025 11:04
-
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3192