Ahoj,
Mám Win XP (32 bit), teď sem instaloval service pack 3 a nejde mi spustit ani internet explorer (v.8.0) ani win. media player(v.11).
Hned po dvojkliku to hodí chybovou hlášku:
wmplayer.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Podrobnosti: error signature
AppName: wmplayer.exe AppVer: 11.0.5721.5145 ModName: aclayers.dll
ModVer: 5.1.2600.5906 Offset: 0003d7fb
AppName: iexplore.exe AppVer: 8.0.6001.18702 ModName: aclayers.dll
ModVer: 5.1.2600.5906 Offset: 0003d7fb
A nespustím ani televizní signál v aplikaci Media Center. Objeví se hláška:
ESHhell.exe - Ladící služby Common Language Runtime
Aplikace vyvolala vyjímku, kterou nelze zpracovat.
ID procesu=0x9f8 (2552), id podprocesu=0xfd4 (4052)
Nevíte někdo co s tim.
Díky
expolrer a WMP a MCE
Re: expolrer a WMP a MCE
Tak IE i WMP už sem vyřešil.
Ale pořád mi nejde ta televize v media centru...
Stejná hláška.
Ale pořád mi nejde ta televize v media centru...
Stejná hláška.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jakou máš konkrétně Windows XP edici ?
Proč si neinstaloval SP3 na čistou instalaci ?
Proč si neinstaloval SP3 na čistou instalaci ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Mám XP media center edition verze 2002 SP3.
instaloval sem SP3 teď, jelikož se mi to teď nabídlo. Nevim co znamená na čistou instalaci? To jako na Nově nainstalovaný Windowsi? TO bych musel všechno mazat ne....
Problem mám teˇs tim media center.
Taky sem zjistil že když chci znova nakonfigurovat kanály, tak mi to napíše, že nenašel tv kartu nebo není ak ovladač (tak nějak)
První dva problémy sem odstranil zpětnou odinstalací windowsovxkýho updatu. Ale co s tim MC netušim....
instaloval sem SP3 teď, jelikož se mi to teď nabídlo. Nevim co znamená na čistou instalaci? To jako na Nově nainstalovaný Windowsi? TO bych musel všechno mazat ne....
Problem mám teˇs tim media center.
Taky sem zjistil že když chci znova nakonfigurovat kanály, tak mi to napíše, že nenašel tv kartu nebo není ak ovladač (tak nějak)
První dva problémy sem odstranil zpětnou odinstalací windowsovxkýho updatu. Ale co s tim MC netušim....
Tak v tomto případě sis to zavinil sám, neměl jsi ten SP3 instalovat a počkat až budeš nově instalovat XP. Tyto problémy myslím nebudou jediné ...
NO nevim na nic jinýho sem nenarazil, jen ten MCE.
Jinak, proč se musí instalovat SP jen na "čistý" windowsy? TO by to měl MS nějak řešený ne, a třeba aby to jinak než na "čistý" W. ani nešlo nainstalovat.
NO a nejjednodušší cesta jak to tedy napravit??
BTW: ten MCE už nefungoval před instalací SP3. Nejdří jsem jen instaloval nějakýmenší aktualizace od MS. Séra přišla s tim že jí ejde televize (v media centeru- jinak obrázky a hudba pouštět jdou). NO a pak se mi nabídl ještě ten SP3 tak sem dal instalovat, a pak mi nešlel ten IE a WMP. Ty mi teď už jdou, ale ta televize mi pořád nejde...
Jinak, proč se musí instalovat SP jen na "čistý" windowsy? TO by to měl MS nějak řešený ne, a třeba aby to jinak než na "čistý" W. ani nešlo nainstalovat.
NO a nejjednodušší cesta jak to tedy napravit??
BTW: ten MCE už nefungoval před instalací SP3. Nejdří jsem jen instaloval nějakýmenší aktualizace od MS. Séra přišla s tim že jí ejde televize (v media centeru- jinak obrázky a hudba pouštět jdou). NO a pak se mi nabídl ještě ten SP3 tak sem dal instalovat, a pak mi nešlel ten IE a WMP. Ty mi teď už jdou, ale ta televize mi pořád nejde...
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”