Zrušenie cyklického prihlasovania a odhlasovania. Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

jozef5
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Zrušenie cyklického prihlasovania a odhlasovania.  Vyřešeno

Příspěvekod jozef5 » 20 lis 2010 12:23

Prosím o pomoc pri zrušení cyklického prihlasovania a odhlasovania pri načítaní Windows XP sp3. Použil som program Soluto na detekciu a zrýchlenie štartu systému, veľmi nepomohol, tak som ho odinštaloval. Ale to bola chyba, lebo som mal ešte raz preštartovať a až potom odinštalovať aby sa nastavenia uložili. Odvtedy keď systém nabehne objaví sa tabuľka - načítavajú sa vaše osobné nastavenia, ale hneď na to log off - ukladajú sa vaše nastavenia - odhlásenie a takto tabuľky preblikávajú dookola, čiže sa nedá dostať do Windowsu. Skúšal som rôzne safe módy, ale je to to isté. Skúšal som nabootovať z AVG rescue boot, dať scan na opravu ale je to také neprehľadné... CD W nemám, lebo už bol pri kúpe pc v obchode nainštalovaný v PC. Teraz píšem z notebooku dcéry a ten zase nemá mechaniku. Takže prosím o radu na nejaké stiahnutie záchranného CD na USB z ktorého by som potom skúsil nabootovať. Alebo ako spustiť checkdisk na C a D v tom mojom PC keď sa nemôžem dostať do Windowsu. Možno by to pomohlo, ale checkdisk celkový čo má 5 bodov a nie ten iba s 3. Nedá sa to spustiť z DOS, a ak áno ako sa tam dostanem? Lebo takú ponuku nikde nemám, funguje iba F8 na spustenie rôznych módov a aj na výber z čoho chcem bootovať tiež F8. Vírus to nie je lebo kým som použil to Soluto stiahnuté priamo z oficiálnej stránky tak som ráno prescanoval Esetom smart (platený), MBaM, SUperantispyware, všetko čisté. Ešte dodám, že mám nastavené automatické prihlasovanie, preto sa mi objaví na začiatku rovno tabuľka, že sa načítavajú osobné nastavenia ale hneď sa aj systém odhlasuje a stále dookola.

Reklama
jozef5
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Zrušenie cyklického prihlasovania a odhlasovania.

Příspěvekod jozef5 » 23 lis 2010 22:45

Na internete som našiel, že by mohlo ísť o vírus wsaupdater. Ten som po nabootovaní zo záchranného CD AVG nenašiel ani pri virus scane, ani vo filemanagery. Robilo to stále dookola prihlasovaciu a odhlasovaciu slučku. Nabehol som do obchodu, kúpil win 7 a nainštaloval tak, že som nabootoval z inštalačného Win7. Vyriešené. Soluto neodporúčam. Ponúkne programy na vypnutie zo štartu, sám štartuje 4 sekundy, takže som získal ich vypnutím asi 10 sekúnd, čiže len 6, lebo Soluto si zobralo 4 a systém v ...

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”