Ahoj všem, mám takový problem se svym PC mam win XP sp1 nedavno jsem reinstaloval system kvuli problemu ktery chci popsat níže, všechno fungovalo skvěle až do dneška. problem se oběvil znova a ja v zoufalství píšu sem. tady k problemu: s nově nainstalovaným systemem jsem spustil PC - a start trval zhruba 20 sekund. jako prvni se oběvila plocha v zápětí íkonky na ploše a o nekolik malo okamžiků později i programy ktere se mi spouštějí při startu ( kerio, smc Wlan monitor- program pro pripojeni wifi,) vse bylo v poradku a ja byl tak rad ze to funguje. pak jsem ale nainstaloval: CDex, logitech soft + drvr k webcam, msn messenger a bsplayer, asi jsem nebyl dost pozorny pri instalaci ale s BS playerem se mi nainstaloval i WHEN U SAVE NOW. ten jsem zpětně odinstaloval a složku odstranil. ale abychom se dostali k jadru celeho problemu. pocitac fungoval normalne 2 dny se vsemy programy ktere jsem vyse uvedl.. dnes jsem vsak zapl PC a muj stary "DOBRY" problem byl na světě a sice: spustim PC nabehnou windows standartní rychlostí, uvodní uvítací obrazovka mi popřeje vítejte ale zustane tam v pozadí místo obrázku na ploše spustí se mi vetsina programů jako obvikle až na kerio ten se dole na liště nezobrazí, ikonky na ploše nejsou je tam jen zamrzlá uvítací obrazovka. lišta dole se startem funguje.. mužu si pustit libovolny program mimo kerio a tohoto počítače. pokud se chci podivat na lokalni disky nebo kamkoliv jinam v TENTO POČÍTAČ nejde to a po kliknutí se nic nestane. slyším jak mi hrabe disk, pokud mam v mechanice CD tak se chvilkama tačí a načítá, zkrátka programy fungují ale nedostanu se nikam na disk. tenhle problem trva zhruba 10 minut při každem startu počítače. pak se načte kompletně plocha a mužu konečne na pevne disky. konfigurtace PC: MSI K7N2 Delta2, AMD sempron 2.1 GHZ, 2x 512 RAM, Geforce 6600 GT, HDD 6 GB disk s OS nejaky stařičký Seagate ktery zatim pracuje bez problemu, a maxtor 80 GB jako druhy disk na data.
již nekolikrat jsem reinstaloval system ale problem se vždy oběvil znova. 10 minutové čekání než se načte plocha me ubíjí.. při minulem reinstallu jsem zpozoroval onen problem po nainstalovani webcam softu, ale ted mi to 2 dny funovalo bez problemu i s nim. moje PC využívá i moje 18 letá sestra, nevím zda vždycky navstíví neajkou pochybnou stranku nebo co tu s PC dela když jsem v práci ale už me to jebe.. neví nekdo z vás v čem by mohl být zakopaný pes?
díky za všechny připomínky Billy
problem PŘI STARTU pc
přikládám hijack list
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\System32\RUNDLL32.EXE
C:\WINDOWS\System32\CTHELPER.EXE
C:\WINDOWS\System32\LVCOMSX.EXE
C:\Program Files\Logitech\Video\LogiTray.exe
C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Creative\MediaSource\Detector\CTDetect.exe
C:\Program Files\WinZip\WZQKPICK.EXE
C:\WINDOWS\System32\CTsvcCDA.exe
C:\Program Files\Kerio\Personal Firewall 4\kpf4ss.exe
C:\Program Files\SMC\SMC2602W 11Mbps Wirelss PCI Card\WLANUtility.exe
C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe
C:\Program Files\Kerio\Personal Firewall 4\kpf4gui.exe
C:\Program Files\Logitech\Video\FxSvr2.exe
C:\WINDOWS\System32\MsPMSPSv.exe
C:\PROGRA~1\MOZILL~1\FIREFOX.EXE
D:\INTERNET DOWN\Nová složka\HijackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.centrum.cz/
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Odkazy
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 5.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.ocx
O3 - Toolbar: &Rádio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\System32\msdxm.ocx
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\System32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\System32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
O4 - HKLM\..\Run: [CTHelper] CTHELPER.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [UpdReg] C:\WINDOWS\UpdReg.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [Jet Detection] "C:\Program Files\Creative\SBLive\PROGRAM\ADGJDet.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [LVCOMSX] C:\WINDOWS\System32\LVCOMSX.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [LogitechVideoRepair] C:\Program Files\Logitech\Video\ISStart.exe
O4 - HKLM\..\Run: [LogitechVideoTray] C:\Program Files\Logitech\Video\LogiTray.exe
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: [Creative Detector] "C:\Program Files\Creative\MediaSource\Detector\CTDetect.exe" /R
O4 - HKCU\..\Run: [MSMSGS] "C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe" /background
O4 - HKCU\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Program Files\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe" /background
O4 - HKCU\..\Run: [LogitechSoftwareUpdate] "C:\Program Files\Logitech\Video\ManifestEngine.exe" boot
O4 - Startup: SMC2602W 11Mbps WLAN Monitor.lnk = ?
O4 - Global Startup: QuickTV.lnk = C:\Program Files\AVerTV2K\QuickTV.exe
O4 - Global Startup: WinZip Quick Pick.lnk = C:\Program Files\WinZip\WZQKPICK.EXE
O9 - Extra button: Related - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Show &Related Links - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
O12 - Plugin for .spop: C:\Program Files\Internet Explorer\Plugins\NPDocBox.dll
O23 - Service: Creative Service for CDROM Access - Creative Technology Ltd - C:\WINDOWS\System32\CTsvcCDA.exe
O23 - Service: Kerio Personal Firewall 4 (KPF4) - Kerio Technologies - C:\Program Files\Kerio\Personal Firewall 4\kpf4ss.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\System32\RUNDLL32.EXE
C:\WINDOWS\System32\CTHELPER.EXE
C:\WINDOWS\System32\LVCOMSX.EXE
C:\Program Files\Logitech\Video\LogiTray.exe
C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Creative\MediaSource\Detector\CTDetect.exe
C:\Program Files\WinZip\WZQKPICK.EXE
C:\WINDOWS\System32\CTsvcCDA.exe
C:\Program Files\Kerio\Personal Firewall 4\kpf4ss.exe
C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe
C:\Program Files\Logitech\Video\FxSvr2.exe
C:\WINDOWS\System32\MsPMSPSv.exe
C:\PROGRA~1\MOZILL~1\FIREFOX.EXE
D:\INTERNET DOWN\Nová složka\HijackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.centrum.cz/
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Odkazy
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 5.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.ocx
O3 - Toolbar: &Rádio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\System32\msdxm.ocx
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\System32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\System32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
O4 - HKLM\..\Run: [CTHelper] CTHELPER.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [Jet Detection] "C:\Program Files\Creative\SBLive\PROGRAM\ADGJDet.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [LogitechVideoRepair] C:\Program Files\Logitech\Video\ISStart.exe
O4 - HKLM\..\Run: [LogitechVideoTray] C:\Program Files\Logitech\Video\LogiTray.exe
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: [Creative Detector] "C:\Program Files\Creative\MediaSource\Detector\CTDetect.exe" /R
O4 - HKCU\..\Run: [MSMSGS] "C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe" /background
O4 - HKCU\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Program Files\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe" /background
O4 - HKCU\..\Run: [LogitechSoftwareUpdate] "C:\Program Files\Logitech\Video\ManifestEngine.exe" boot
O4 - Global Startup: QuickTV.lnk = C:\Program Files\AVerTV2K\QuickTV.exe
O4 - Global Startup: WinZip Quick Pick.lnk = C:\Program Files\WinZip\WZQKPICK.EXE
O9 - Extra button: Related - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Show &Related Links - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
O12 - Plugin for .spop: C:\Program Files\Internet Explorer\Plugins\NPDocBox.dll
O23 - Service: Creative Service for CDROM Access - Creative Technology Ltd - C:\WINDOWS\System32\CTsvcCDA.exe
O23 - Service: Kerio Personal Firewall 4 (KPF4) - Kerio Technologies - C:\Program Files\Kerio\Personal Firewall 4\kpf4ss.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No vyloženě škodlivého tam nemáš nic až na Alexu. Ale dost zbytečností. V Taskmanageru (CTRL+ALT+DEL - záložka Procesy - tlačítko Ukončit proces) zastav procesy:
C:\WINDOWS\System32\LVCOMSX.EXE - pokud nemáš stále spuštěnou webkameru
C:\Program Files\Logitech\Video\FxSvr2.exe - platí to samé
C:\Program Files\Creative\MediaSource\Detector\CTDetect.exe - pokud neustále nepřehráváš
Až to budeš mít, spusť znovu HijackThis a zaškrtni v něm okénka před řádky:
O4 - HKCU\..\Run: [LogitechSoftwareUpdate] "C:\Program Files\Logitech\Video\ManifestEngine.exe" boot - updaty spouštěj ručně
po zaškrtnutí klikni na FixChecked
Potom najdi na disku ten červeně označený soubor a vymaž jej. Nastav si v Možnostech složky zobrazování skrytých a systémových souborů, abys jej lépe nalezl.
C:\WINDOWS\System32\LVCOMSX.EXE - pokud nemáš stále spuštěnou webkameru
C:\Program Files\Logitech\Video\FxSvr2.exe - platí to samé
C:\Program Files\Creative\MediaSource\Detector\CTDetect.exe - pokud neustále nepřehráváš
Až to budeš mít, spusť znovu HijackThis a zaškrtni v něm okénka před řádky:
O4 - HKCU\..\Run: [LogitechSoftwareUpdate] "C:\Program Files\Logitech\Video\ManifestEngine.exe" boot - updaty spouštěj ručně
po zaškrtnutí klikni na FixChecked
Potom najdi na disku ten červeně označený soubor a vymaž jej. Nastav si v Možnostech složky zobrazování skrytých a systémových souborů, abys jej lépe nalezl.
problemy při startu PC
mistře.. skládám poklonu vám i vašemu umění
problém zdá se býti vyřešen plocha naběhla hned a bez průtahů hurááá

problemy se spustenim PC
mas pravdu. radoval jse mse predcasne. problem je oopet na svete. ted cekam uz 15 minut az mi nabehne plocha PC chjo.. furt jen hrabe disk a obcas se toci CDrom..
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Není možné, že máš v biosu zapnutou SMART kontrolu disků, nebo kontrolu paměti? To by mohlo takhle zdržovat start. Jestli jsi už několikrát reinstaloval, tak v defaultním nastavení woken by měla plocha nabíhat rychle. Tipoval bych spíše na ten Bios, než na wokna. Ještě jsi psal, že máš wokna jen s SP1 - dej si i SP2 - odkaz mám v podpisu - link Důležité...
Ještě se podívej na nastavení antiviru, jestli nemáš spuštěnou kontrolu při startu. Něco se tam děje, ale co? U té webkamery - nemáš tam nějaké nastavení, které by třeba po startu vyhledávalo nějaké databáze na síti nebo mělo nějakou takovou funkci pro pozdější rychlejší spuštění? A systém čeká, až se načtou? Nelze v ten moment přes CTRL+ALT+DEL otevřít Taskmanager - hm to asi ne, když wokna ještě nejedou.
Ale teď koukám, ty tam nemáš vůbec žádný antivir ani antispyware
- nemáš v biosu zapnutou antivirovou kontrolu, která se díky absenci antiviru nekoná, ale spouštěcí sekvence ji vyžaduje a tak pořád dokola?
Ještě se podívej na nastavení antiviru, jestli nemáš spuštěnou kontrolu při startu. Něco se tam děje, ale co? U té webkamery - nemáš tam nějaké nastavení, které by třeba po startu vyhledávalo nějaké databáze na síti nebo mělo nějakou takovou funkci pro pozdější rychlejší spuštění? A systém čeká, až se načtou? Nelze v ten moment přes CTRL+ALT+DEL otevřít Taskmanager - hm to asi ne, když wokna ještě nejedou.
Ale teď koukám, ty tam nemáš vůbec žádný antivir ani antispyware

problemy při startu PC
tady mam vyfiltrovane ty radky..
System found infected with alexa Spyware/Adware ({c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a})! Action taken: No Action Taken.
System found infected with alexa Spyware/Adware ({c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a})! Action taken: No Action Taken
Offending file found: C:\WINDOWS\System32\ioctrl.dll
System found infected with smitfraud Browser Hijacker (ioctrl.dll)! Action taken: No Action Taken.
Total Objects Scanned: 15593
Total Critical Objects: 3
Total Disinfected Objects: 0
Total Objects Renamed: 0
Total Deleted Objects: 0
Total Errors: 1
Time Elapsed: 00:03:35
Virus Database Date: 7/6/2006
Virus Database Count: 205114
PS: mrknu do biosu..
PS2: me nabehne PC hned ale nemam pristupnou plochu. nabehne mi pouze spodni lista se startem a pres ni muzu spustit jakykoliv program mimo firewallu ale jak jsem se dival tak firewall je spusteny uz v tenhle moment.jen se nezobrazuje na liste.muzu spustit i task manager. udelam to a zaslu ti printscreen programu ktere jsou spusteny. ale vzdycky jak jsem se dival 99 procent vyuzitych CPU je pouze v necinnych procesech no jdu se mrknout na bios a zaroven az to bude nabihat udelam kopii toho task manageru
System found infected with alexa Spyware/Adware ({c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a})! Action taken: No Action Taken.
System found infected with alexa Spyware/Adware ({c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a})! Action taken: No Action Taken
Offending file found: C:\WINDOWS\System32\ioctrl.dll
System found infected with smitfraud Browser Hijacker (ioctrl.dll)! Action taken: No Action Taken.
Total Objects Scanned: 15593
Total Critical Objects: 3
Total Disinfected Objects: 0
Total Objects Renamed: 0
Total Deleted Objects: 0
Total Errors: 1
Time Elapsed: 00:03:35
Virus Database Date: 7/6/2006
Virus Database Count: 205114
PS: mrknu do biosu..
PS2: me nabehne PC hned ale nemam pristupnou plochu. nabehne mi pouze spodni lista se startem a pres ni muzu spustit jakykoliv program mimo firewallu ale jak jsem se dival tak firewall je spusteny uz v tenhle moment.jen se nezobrazuje na liste.muzu spustit i task manager. udelam to a zaslu ti printscreen programu ktere jsou spusteny. ale vzdycky jak jsem se dival 99 procent vyuzitych CPU je pouze v necinnych procesech no jdu se mrknout na bios a zaroven az to bude nabihat udelam kopii toho task manageru
problem PŘI STARTU pc
takze, v biosu nic takoveho zapnuteho nemam, a podle me by to problem biosu ani byt nemel, protože jak jsem říkal s čiste nainstalovanym systemem bez programu ktere jsem instaloval pozdeji mi system i plocha nabehla uplne paradne behem par vterin, pak jsem nainstaloval výše zminene programy a stale to fungovalo bez problemu. problem se oběvil zhruba den poté (byl jsem v praci a mozna pracovala s PC sestra) ale sakrys co to muže byt. nechcci byt nejak paranoidni ale me to skoro prijde jako by mi neco projelo HDD a CDrom a odeslalo to info nekam nebo skutecne nejaky program hleda updaty? je mi prave divne proc v tomhle okamžiku kdy mi funguje vse mimo pristupu na TENTO POCITAC a lokalni disky se mi i toči CD v mechanice.nejprv hrabe disk, nijak extremne.. a pak se roztoci CD.. mno posli mi sem nejakou svou emailovou adresu poslu ti tam screen toho taskmanageru ze startu PC jo? jinak antivirus nemam nainstalovany. k internetu jsem připojen přes WIFI a vsechny PC ktere jsou pres WIFI pripojeny jsou spolecne na lokalni siti. ale nevim zda je to duležite, či esli se mi nekdo diva do PC pri kazdem startu.. heh to už je asi až moc paranoidni predstava. ale sakrys proc se ten pocitac chova tak divne..
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dám ti ty obrázky sem, aby se podívali i ostatní, třeba někoho něco napadne:
Jestli je ten obrázek Taskmanageru z okamžiku mezi startem a náběhem plochy woken, Tak se mi nelíbí tohle:
wzqpick.exe - start WinZipu - spouštěl bych jej až bych jej potřeboval.
ctsvccda.exe - procesy Creative Labs
QuickTV.exe - ovladač pro dálkové ovládání TVkarty(Infra-red remote control driver for the AVerTV Studio TV tuner/personal video recoder from AVerMedia. Required if you use the remote control)
LogiTray.exe - nastavení webcamu
- nemusí jet už při startu
msnmsgr.exe a msmsgs.exe - tyhle messengery obyčejně likviduju. Pokud je potřebuješ - zkus u nich vypnout vyhledávávní adres a nevím čeho ještě při startu.
LVCOMSX.EXE
FxSvr2.exe - o těchto dvou jsme už psali dříve.
Tak mě napadá. Zkus ihned jak naběhne lišta a máš možnost zapnout Taskmanager povypínat tyto zmíněné procesy - žádný z nich není pro normální běh woken důležitý, takže se systému nic nestane, jen bychom zkusili, po kterém vypnutí některého z nich wokna ihned najedou. Tam by potom byla ta chybička - samozřejmě se to stát nemusí, ale zkusit se má všechno.
Ještě co se týká mwavu:
soubor C:\WINDOWS\System32\ioctrl.dll musí zmizet z disku.
Z obrázku Keria se mi nelíbí ten řádek wow........
jestli to má souvislost se souborem wowexec, což je subsystém Windows ve Windows pro 16-bitové a DOSové aplikace, a ty nemáš žádnou spuštěnou (v Taskmanageru by byl proces ntvdm.exe - což není), nepovolil bych mu komunikaci s internetem. Leda by to mělo nějakou souvislost s MFC aplikacemi((Microsoft Foundation Class) An application framework for writing Microsoft C/C++ and Visual C++ applications.)
U internet exploreru bych zakázané změnil na ptát se - je možné, že některé programy hledají updaty přes IE a zdržují všechno.
To je tak zatím vše, co mě napadá, uvidíme co dál, nebo jestli někoho jiného něco trkne

Jestli je ten obrázek Taskmanageru z okamžiku mezi startem a náběhem plochy woken, Tak se mi nelíbí tohle:
wzqpick.exe - start WinZipu - spouštěl bych jej až bych jej potřeboval.
ctsvccda.exe - procesy Creative Labs
QuickTV.exe - ovladač pro dálkové ovládání TVkarty(Infra-red remote control driver for the AVerTV Studio TV tuner/personal video recoder from AVerMedia. Required if you use the remote control)
LogiTray.exe - nastavení webcamu
- nemusí jet už při startu
msnmsgr.exe a msmsgs.exe - tyhle messengery obyčejně likviduju. Pokud je potřebuješ - zkus u nich vypnout vyhledávávní adres a nevím čeho ještě při startu.
LVCOMSX.EXE
FxSvr2.exe - o těchto dvou jsme už psali dříve.
Tak mě napadá. Zkus ihned jak naběhne lišta a máš možnost zapnout Taskmanager povypínat tyto zmíněné procesy - žádný z nich není pro normální běh woken důležitý, takže se systému nic nestane, jen bychom zkusili, po kterém vypnutí některého z nich wokna ihned najedou. Tam by potom byla ta chybička - samozřejmě se to stát nemusí, ale zkusit se má všechno.
Ještě co se týká mwavu:
soubor C:\WINDOWS\System32\ioctrl.dll musí zmizet z disku.
Z obrázku Keria se mi nelíbí ten řádek wow........
jestli to má souvislost se souborem wowexec, což je subsystém Windows ve Windows pro 16-bitové a DOSové aplikace, a ty nemáš žádnou spuštěnou (v Taskmanageru by byl proces ntvdm.exe - což není), nepovolil bych mu komunikaci s internetem. Leda by to mělo nějakou souvislost s MFC aplikacemi((Microsoft Foundation Class) An application framework for writing Microsoft C/C++ and Visual C++ applications.)
U internet exploreru bych zakázané změnil na ptát se - je možné, že některé programy hledají updaty přes IE a zdržují všechno.
To je tak zatím vše, co mě napadá, uvidíme co dál, nebo jestli někoho jiného něco trkne

problemy při startu PC
hmm tak ja nevim.. uz jsem zoufalej.. restartoval jsem PC smazal v nouzovym rezimu ten soubor, pak jsem restartoval.. klasicky se mi nezjevila plocha tak jsem ukončil všechny procesy ktere jsi vypsal ale bez vysledku.. sedim tu a cekam az mi nabehne plocha. rozdil jsem zaznamenal.a sice nehrae mi HDD jako obvykle.. otazka je esli tentokrat vubec ta plocha po ukonceni tech uloh nabehne
nojo když ne tak to restartnu a budu za se 15 minut cekat az mi to nalitne.. to je teda ale zahada.. krucipisek..

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 7129
-
od Luk4579