Win 7 - Změna Product Key
Win 7 - Změna Product Key
Zdravím, koupil jsem si noťas Acer a jak již bývá tak dostanete u týhle značky jen licenci na Win, ale instalační DVDčko ne. Tudíž jsem na netu hledal Win 7 HP x64 nepředaktivovanou - to byl celkem záhul vám povím.
Nakonec jsem myslel, že našel tak jsem stáhl, přetáhl na flashku a nahodil. Vše je OK, ale až dnes po týdnu mi došlo že při instalaci ani po to po mě nechtělo Product Key a Win hlásí že je aktivovanej a jedou komplet všechny aktualizace. Podíval jsem se teda přes Everest jakej mám nahozenej ten Key a jéjej, úplně jinej než ten na mý licenci. Hledal jsem na netu návod jak ho změnit a všude jen, že mám klinout na Počítač - Vlastnosti a vedle Produkt ID má být změnit Key, ale bohužel já tam tuto možnost nemám. Ptám se tedy, je ňáká možnost změnit Key ještě jiným způsobem než jen přeci sehnat "neupravanej - zkrátka zcela čistý .ISO" (nechci kvůli tomu dělat re-install)? Jako je fakt že rozdíl v tom alespoň zatím nebude bo teď se to tváŕí jako legal, ale na co mít to když ho skutečně můžu mít. :) Díky za rady.

- smola26
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Win 7 - Změna Product Key
Podle mě jsi stáhnul AKTIVOVANOU verzi!!!Poněvadž originál ISO by po tobě do 30 dnů chtělo product key .
Jestli tam je nějakej slic nebo crack,aktivátor, tak ti nezbyde nic jiného než něco stáhnout znova a nebo si tuto verzi ponechat když ti šlape
sice je to nelegální ale to už je na tobě.

Jestli tam je nějakej slic nebo crack,aktivátor, tak ti nezbyde nic jiného než něco stáhnout znova a nebo si tuto verzi ponechat když ti šlape
sice je to nelegální ale to už je na tobě.

Nikdo nikdy nevíme jak tu ještě dlouho budem proto by jsme si měli život užívat
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Win 7 - Změna Product Key
Pokud jsi nedostal instalační CD, tak na disku je oddíl, kde je Win vložen. Takto máš nelegální systém. Pokud jsi četl pravidla tohoto fóra (případně si je přečti dodatečně), tak víš, že zde nelegální programy neřešíme. Díky za pochopení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 7490
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek
12 říj 2024 18:59
-
-
Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs) - 4
- 10029
-
od jkmaxfli
Zobrazit poslední příspěvek
31 bře 2025 19:19
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”