Nejde přehrávat video na internetu
Nejde přehrávat video na internetu
Zdravím, už druhý den mi nejde přehrát video na Stream.cz. Nevím čím to je , vždycky to normálně šlo. Nejde mi ani tahle stránka http://sendables.jibjab.com/holidays , když chci vytvořit video tak mi to nejde a napíše to Error. Příjde mi že nemám nějaký přehrávač, ale flash player mám , tak vůbec nevím čím by to mohlo být ? Jak zjistím jestli mi nechybí nějaké doplňky v prohlížeči ? (Mozilla Firefox)
Re: Nejde přehrávat video na internetu
Zkus to třeba pustit v jiném prohlížeči a budeš tak o něco blíže k poznání, kde je chyba
Pokud to nepojede, bude chyba někde v mašině, pokud to pojede, bude chyba někde v Mozzile

I believe in winners and loosers and in freedom to fail
Tak jsem zkusil jinej prohlížeč i jenej Pc a nikde to nejde ! Videa na streamu se proste nepustí ani na jednom. A ta druhá stránka kterou jsem posílal na PC jde. Takže bych řek že je stream nekde zablokovaný na internetu co mám doma. Protože oba stroje na kterých jsem to zkoušel jsou na stejném internetu. Jak zjistím jesti ho nemam nějak zblokovaný ?
No tak asi nejjednodušší bude kontaktovat providera a zeptat se ho, jestli to nějak z nějakého důvodu neblokuje. Jinak normálně stream.cz jako takový (webová stránka) ti jede a nejedou jenom videa, jestli jsem to dobře pochopil...?
I believe in winners and loosers and in freedom to fail
Ano. Ale Stream přehrávač jde! viz. příloha. Jen se to vždycky takhle sekne u všech videí a nic to neudělá.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1116
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 12:27
-
- 1
- 12914
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
- 8
- 3412
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4860
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 3
- 3544
-
od petr22