Zdravím, mám takovej prbolém před nějakou dobou mi skolaboval počítač když ho zapnu a přihlásím se(občas ani to nejde) tak mi po naběhnutí plochy vyskočí tabulka: Program Services an Controller app přestal pracovat.
Ať jsem dal Vyhledat řešení online, nebo Zavřít nic se nestalo(při řešení online se počítač zasekne).
Když dám zavřít vše vypadá v pořádku až na to že jediné co můžu dělat je otevírat složky a přesouvat věci(také né vždy).
Když zapnu nejakou aplikaci př.: Internet Explorer, nějakou hudbu nebo hru tka se nic nestane jediné co ym šlou zapnout byla hra Call of Duty Modern Qarfare 2.
Smířil sem se že přeinstaluju Windowsi z Vist na W7 ale nemohu zformátovat disk a když vložím DvD s W7 do mechaniky počítač píše že disk je prázdný...
Může mi někdo prosím poradit?
Je to ho asi hodně ale chci jen přeinstalovat Windowsi....
P.S.: jeslti tu je už nějaká podobná diskuze prosím napište mi odkaz jsem tu prvně a nemám moc času to hledat.
Předem děkuji.
Instalace z Visty na W7(problém)
Re: Instalace z Visty na W7(problém)
Windowsy 7 jsou originální ? Jestli to není jen špatně vypálený obraz disku - v tom případě bys to musel bohužel řešit na jiném foře,..
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Instalace z Visty na W7(problém)
Je-li instalačka Win7 originál a nastavil jsi bootování z CD/DVD mechaniky musíš nejprve odstranit oddíl/y, paje znovu vytvořit a naformátovat na NTFS a pak teprve instalovat Win7. Pokud nemáš originál je postup úplně jiný.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 1873
-
od Sirkosta