5.1 repro, windows 7, vista, xp
5.1 repro, windows 7, vista, xp
ahoj,mám problém s repro 5.1 genius, když sem si je koupil a zapojil na windows xp jeté cca pul roku, vše šlapalo OK, všechny repra hrály, teď když jsem je chtěl zapojit na nově nainstalované windows 7 nebo vista, tak hrali jen 2 repro (zkoušeno více verzí ovladačů na zvukovku), zvukovka REALTEK, na mnoha forech sem se dočetl že na win 7 repro 5.1 vubec lidi nerozjeli, vista podobně, ale když jsem tedy přeinstaloval zpět na WINDOWS XP ,tak nejedou ani tady:(zapojení je správně,ovladače OK, předtim to na XP šlapalo OK naráz to nejde ani na nich, nevíte co s tím ? hrajou mi jen 2 předni repro, zkoušeno youtube i windows media player, je pravda, že zatím sem neměl nainstalovany žadny kodeky, muže to bejt tím ? diky honza
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: 5.1 repro, windows 7, vista, xp
Ve kterém programu to přehráváš? Filmy a hudbu, na youtube pro teď kašlem.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
no teďka sem to zkoušel narychlo akorát windows media player, mám čistou instal win xp, předtím mě to fungovalo v těch starych nainstalovanych XP ve všem, youtube, wmp, winamp, vlc media player všude se to linulo ze všech repro jak mělo, tedka nic no.. ještě zkusím si nainstalovat kodeky a winamp až budu doma .. ale stejně by to mělo jet i z youtube jako dřiv,ale vím,že to ted neni priorita, čím myslíš že by to mohlo být? napada tě něco ? já už četl hodně na tohle tema 5.1 a win 7, že tam byly s tím realtek hodně problemy,ale všichni zaroven uvaděli že na win xp OK, a u mě to jelo předtim ale naraz to nějak nefunguje nevim jaky m směrem se vydat
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vidíš já vím o problémech W7 a zvukovek Creative a přesto mě to nikdy nepotkalo. 5.1 repro Logitech co mám fungovaly bez jedinného problému jak pod Vistama tak pod W7 a to jak integrovanou tak Creative zvukovkou. Je to fakt divné.
Především se vrať k W7, protože XP je cesta zpět a jak vidíš nic to neřeší. Instalace ovladačů zvukovky proběhla z CD výrobce základní desky? To bych udělal a aktualizace z internetu zatím nepoužíval. Zároveň bych vyzkoušel funkčnost na jiném PC a na Tvém PC bych to proházel tak, aby zadní repro byly na chvíli předními. Proč? Aby se zjistilo jestli hrají.
Především se vrať k W7, protože XP je cesta zpět a jak vidíš nic to neřeší. Instalace ovladačů zvukovky proběhla z CD výrobce základní desky? To bych udělal a aktualizace z internetu zatím nepoužíval. Zároveň bych vyzkoušel funkčnost na jiném PC a na Tvém PC bych to proházel tak, aby zadní repro byly na chvíli předními. Proč? Aby se zjistilo jestli hrají.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
knk a ako si to mal zapojene na XP? pls povedz
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 4716
-
od TheSalon112
Zobrazit poslední příspěvek
06 bře 2025 11:06
-
-
27” Odyssey G5 Gaming Monitor nejde repro Příloha(y)
od pepan321 » 10 říj 2024 10:05 » v Problémy s hardwarem - 3
- 2213
-
od pepan321
Zobrazit poslední příspěvek
10 říj 2024 10:44
-
-
- 6
- 8106
-
od zeus