Po přeinstalaci OS mi nejde internet* Vyřešeno
Po přeinstalaci OS mi nejde internet*
cau ma m problem s kompem kdy se name vykaslal tak sem ho dal servisu pak se vratil s novou zakladovkou a pak po 4 dnech mi to pred zapnutim pocitace psalo nake ze musim neco na boothovat okamzite sem to preinstaloval z vist 32 bit na visty 64bit . kdyz sem to zapl nainstaloval sem nake ovladace co sem dostal i skompem na cd, graficky rozhrani ,a druhy cd nake msi odladace na zvuk a internet nainstaloval sem to zvuk jde ale nemuzu se pripojit k netu poradite mi nekdo omluvam se za hacky a čárky
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Po přeinstalaci OS mi nejde internet*
Jako nový uživatel jsi při registraci jistě četl pravidla a víš, že každý problém se má řešit v novém tématu. Pro tentokrát jsem ti to oddělil, příště sám...
Ve správci zařízení je vše OK?
Z kama jsi instaloval ovladače?
Ve správci zařízení je vše OK?
Z kama jsi instaloval ovladače?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Pohlaví:
ovladace na zvuk a internet nainstaloval sem to
Ovladače na internet - čili od síťovky nainstalované máš? Měl jsem podobný problém a matně si vzpomínám, že jsem to vyřešil stažením jiného ovladače z internetu. Máš možnost si je někde stáhnout a přenést na svůj pc?
Není potřeba nastavit nastavení internetu? ( DHCP, brána, atd. ) ?
kdyz sem te pc kupoval tak tam asi byli nainstalovany , ale každa sitova karta musi mit i vlastni ovladac moje sitovka se menuje foxc... dal to neprectu pac tam je samolepka a nejde sundat a ty ovladace sou od realteku i zvuk je realtek(takovej ten modrej krab).takze jestli vite tak sem s nima, pac si nechci pucovat mámi notebook
-
- Pohlaví:
Stáhni si Speccy, nainstaluj nastav slovenský jazyk - program ti ukáže co máš za síťovku.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Spíš bude integrovaná a to se pak lépe hledá přes základní desku.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Pohlaví:
Možná, ale mně to Speccy zobrazuje korektně.
http://www.alza.cz/msi-g31tm-p35-d133786.htm#foto to prvni cd sem ktomu dostal a nejde to
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
http://eu.msi.com/product/mb/G31TM-P35. ... div=Driver
Vybereš operační systém a stáhneš potřebný ovladač
Vybereš operační systém a stáhneš potřebný ovladač
a reknu vam co mi pise diagnostika site: doslo k problemum s ovladacem nebo hardwarem sitoveho adapterurealtek rtl8168/8111 family PCI-EGigabit ethernetNIC(NDIS6.0) v tomto pocitaci. pudu na nejblizi strom a hodim si masli. zivot bez WOWka je jako vesmir bez hvezd
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jedna paní povídala, jestli si takový závislák tak se jdi léčit 
Ovladač jsi nainstaloval? Pro správný OS? Ve správci zařízení je vše OK?

Ovladač jsi nainstaloval? Pro správný OS? Ve správci zařízení je vše OK?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3814
-
od Signalista97
Zobrazit poslední příspěvek
04 říj 2024 17:44