Přeinstalování systému, mohu odpojit druhý HDD
Přeinstalování systému, mohu odpojit druhý HDD
Dobrý den, potřebuju přeinstalovat Win XP, mám dva HDD, jeden mám 160GB a je rozdělený na dvě části, ten chci celý zformátovat, opět rozdělit na dvě části ( 20 GB na systém). Na druhém mám celkem cenné věci (fotografie), a momentálně je nemůžu zálohovat (virus mi způsobuje, že když jsem je chtěl v neru vypálit tak mi to nenašlo vůbec mechaniku). No a teď můj dotaz: Můžu před instalací odpojit druhý HDD abych měl jistotu při instalaci, že nepřijdu o fotky. Bude systém po instalaci a následném připojení HDD umět ty data přečíst. DÍKY.
Re: Přeinstalování systému, mohu odpojit druhý HDD
Zcela určitě můžeš disk před instalací odpojit, jako ho zase připojit, až budeš chtít.
Připojení nového harddisku do nainstalovaného systému je triviální záležitost. Jediný zádrhel by mohl nastat leda v případě kombinace Win-XP + SATA disk + SATA Native v BIOSu + žádné SATA ovladače, ale i to by mělo snadné řešení.
Připojení nového harddisku do nainstalovaného systému je triviální záležitost. Jediný zádrhel by mohl nastat leda v případě kombinace Win-XP + SATA disk + SATA Native v BIOSu + žádné SATA ovladače, ale i to by mělo snadné řešení.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
CPU pasta 2 roky stará, neotevřená... Mohu použít...?
od TomiDomi » 28 říj 2024 22:59 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 1724
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
29 říj 2024 20:08
-
-
- 6
- 3034
-
od petr22
15 dub 2025 08:18
-
- 1
- 2428
-
od petr22
15 srp 2024 21:37
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7319
-
od RIKI22
05 dub 2025 11:04
-
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3229