Zdravím, mám takový dost nepřijemný problém. Pokusím se ho jednoduše popsat.
Dneska jsem zapnul počítač s W7 64bit. Po zadání hesla k přihlášení ke svému účtu se objevila klasická obrazovka "Vítejte", trvala ale asi tak 10 minut a po ní se nepovedlo načíst můj účet a zapnul se účet dočasný. Podíval jsem se přes program Soluto na to, který program zabíral takového času po startu a zjistil jsem, že to byl Avast! Zkusil jsem ho odstranit, aby se nespouštěl hned po startu. To nepomohlo a opět start trval 10 minut a opět to Soluto shodil na Avast (který se navzdory odstranění spustil). Spustil jsem CCleaner, pomocí TU 2007 jsem hledal chyby na disku (žádné nenašel) a pomocí příkazu chkdsk /f jsem testoval HDD. Žádné chyby, nic to nenašlo. Zkusil jsem odinstalovat Avast, abych zjistil, jestli to pomůže, nebo jestli to hodí na něco jiného. Po odinstalaci (která celá proběhla v onom dočasném profilu - všechny předchozí akce v něm proběhly) se mi ovšem odmítl načíst i ten dočasný profil a zkrátka se to po těch 10 minutách restartovalo. Hodil jsem si nouzový režim, taky mu trvalo 10 minut než naběhl, ale naběhl.
Takže teď mám puštěný nouzový režim (píšu z jiného PC) a nevím, co dělat abych to dostal do normálu.
Jo a bod obnovy jsem zkoušel, nicméně to žádný bod obnovy nenašlo.
Jo a ještě včera jsem celé PC preventivně proháněl Avastem a Mbamem
Prosím o vaše rady a nápady, docela bych to potřeboval.
Díky za cokoli
Dlouhý start + nefunkčí uživatelský účet
Dlouhý start + nefunkčí uživatelský účet
I believe in winners and loosers and in freedom to fail
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Dlouhý start + nefunkčí uživatelský účet
Avast musíš odinstalovat pomocí utilitky na jeho odinstalování, která je na stránkách Avastu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
no odinstalovával jsem ho přes windowsovské rozhraní a napsalo mi to (samotný avast) že se odinstaloval úspěšně. Ale určitě se po tom mrknu. Myslíš, že to způsoboval ten avast?
// no na jejich stránkách píšou, že existují právě dva rovnocenné způsoby odinstalace a sice přes tu jejich utulitku a přes ovládací panely- tak, jak jsem to udělal já, čili v tom pravděpodobně problém nebude
// no na jejich stránkách píšou, že existují právě dva rovnocenné způsoby odinstalace a sice přes tu jejich utulitku a přes ovládací panely- tak, jak jsem to udělal já, čili v tom pravděpodobně problém nebude
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To tvrdíš Ty, já jen upozorňuji na odinstalování Avastu. Rozhodně není dobře odinstalován.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
To tvrdí avast support center
Ale zkusím to i přes tu druhou utulitku. Napadá tě, nebo koholi jiného, i nějaká další možnost?
Ale zkusím to i přes tu druhou utulitku. Napadá tě, nebo koholi jiného, i nějaká další možnost?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2659
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek