Pro Tools M-Powered padají
Pro Tools M-Powered padají
Mám zvukovou kartu M-Audio Audiophile 2496 nebo nějak tak a dodaný software Pro Tools M-Powered 7, které nejdříve si vyžádali SP3 ale teď je spouštím a když se při startu objeví že inicializuje midi spadne a objeví se ta hláška s těma tlačítkama odeslat a neodesílat. Poraďte mi kde ve win xp je log žebych ho dal na hijack. Tohle mi dělá i když dám m-audio a pro tools i do staršího PC Athlon XP. To moje je Core Duo. 3GB ram WinXP
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pro Tools M-Powered padají
Jestli máš na mysli log z programu HiJackThis, tak ten si musíš nejprve stáhnout, spustit a zobrazený log pak vložit do stejnojmenné sekce zde na fóru.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
jj už vím co to je hijackthis tím se hledá spyvare ale zajímá mě když nějakej program spadne a objeví se ta hláška s udaji nesrozumitelnymi zda umí někdo podle toho poznat co dělá program nespustitelným. Třeba hra Test Drive 5 těsně před závodem spadne když ji chci spustit na procesoru intel a na amd jde
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Píšeš o problémech na dvou PC, ale nic neuvádíš a použitém OS, ani o složení obou PC. Problém může být i v ovladačích pro některé zařízení v PC. Na př. v prvém případě na ovládači pro zvukovou kartu a v druhém pro grafickou kartu. Předpokladem je legální OS a legální aplikace, protože s crackem si zpravidla nainstaluješ nějakého šmejda.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
m-audio legální ten pro tools je osekaná verze dodaná se zvukovkou kterou si chci vyzkoušet mně ten pro tools zajímá že ho používají studia a chci vědět čím se liší od klasického reaperu či magix music studio které používám jinak i reaper se mi zdá že za tisícovku umí dost a music studio za 2000 taky ale zvuky na tvorbu midi si stejně musím stáhnout i když na magixu si je stáhnu za dara když mám music studio koupené ale prostě mně zajímá čím je pro tools tak úžasný že ho studia používají mám tedy verzi m-powered která by měla jít s m-audio jinak jde jenom se zvukovkou digidesign. Vyzkoušel jsem si cubase ale nic moc verze za 2000 neumí transponovat audio stopu do jiných tónin a já takový rosah nemám. Drahá verze to umí ale i jsem poznal cubase za 15000 a jediné co mně zaujalo byl syntetizér přímo v něm, jinak po audio stránce jsem neviděl rozdíl mezi reaperem a cubase hal echo i ekvalizer se mi zdál stejný.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”