Zdravim,
pokud zadam podobne zadani do Google ci kamkoli, vetsinou mi to najde diskuze na tema "jak odstranit to svinske SF z PC".
Ja ale nemam tenhle problem, chci se proste zeptat jesli uz se ona nekompatibilita SF s Windows 7 vyresila?
Mam nejake starsi hry, ktere mam moc rad a maji ochranu Starforce, tudiz je na svem notebooku s operacnim system WIndows 7 nemuzu spustit. Lze to nejak?
Dekuju za rady
Windows 7, hry a Starforce
Re: Windows 7, hry a Starforce
to je nátěr pod windows 7 asi nic legálně nepojede tenhle problém není jen ve starforce ale i v netbooku co nemá cd-rom či dvd-rom já si myslím že nějaký crack by neměl být trestán když to máš legálně a nejde to jenom proto že ms ve windows 7 udělal nějakou neplechu bohužel na nových pc jde xpéčko mizerně obzvlášť na intel v lga775 pak jediný systém zde funkční je win7 jenže když si koupíš amd a dáš tam xpéčko ti starforce ochrana půjde ale opět xpéčko nekoupíš legálně někdy to legálně prostě nejde a někdy to nejde vůbec jako třeba vsti s-yxg od yamahy už legálně neseženu a když používám soundfont je to hroznej zvuk. Taky se snažím všechno legálně ale jakmile mi autoři začnou kadit na lopatky něco i cracknu neboď je snad nějaká slast při každé spouštění the sims 3 či need for speed strkat do mechaniky cd a čekat až se načte jinak mám doma většinou originalky jinak jsem koupil original staré české hity a bohužel jsem dostal paskvil vytvořený na klávesách casio či novation a zpívají to nějací ti superstar hvězdná pěchota tak jsem si stejně od kámoše natočil original znění jj petr spálený s keyboardem fuj takže pokud možno legálně, ale pokud to nerozchodíš budeš ty hry muset pocrackovat jako v net booku copak chceš všude tahat dvd rom nebo instalačky na cesty a rozčilovat se s nefunkční ochranou starforce jako třeba hraju u tety na moravě the sims 3 ale jsou chráněný přes internet aktivace jako ve windows a teta internet nemá hele nosiče jsem koupil a autor prachy dostal jinak staré dos hry jsou abandonware ale někteří autoři se netváří moc vesele když se jejich historické skvosty válejí jen tak v internetu ale toleruje se to pokud ty tvoje hry chranene pomoci SF jsou tak asi z roku 1999 tak to ani nemá cenu řešit windows 98 si přece do pentia 2 taky nebudu kupovat legálně
Napiš sem názvy her ...
Bohuzel nejak nemozu sledovat myslenky uzivatele hc50. Nemohl bys to zkusir srozumitelneji, s carkami a teckami, prip za pouziti odstavcu :)
No mam na mysli konkretne Sacred a Splinter Cell Chaos Theory.. Sacred mam originalku, SC uz nemam ale mel jsem to stahly a problem stejny jako u originalky..
No mam na mysli konkretne Sacred a Splinter Cell Chaos Theory.. Sacred mam originalku, SC uz nemam ale mel jsem to stahly a problem stejny jako u originalky..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8115
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30