kamarád přinesl PC s tím, že nejede. Nenaběhl obraz tak jsme to testovali ale to není důležité. Protože tam bude nejspíš v hajzlu MB tak jsem vytáhl HDD a že mu zazálohuju data. Už při kopírování to házelo nějakou chybu o porušených souborech a adresářích takže jsem to přeskočil a nakopíroval co šlo. Ten adresář u kterého mi to házelo chybu jsem pak otevřel a všechny složky z něj jsem nakopíroval na svůj HDD k té záloze a šlo to. Jenže u té zálohy tam byla i ta složka která původně při kopírování házela chyby a nešla smazat ani otevřít. Vykazovala chybu:
D:\ není přístupný
Soubor nebo adresář je porušen a není čitelný.
No po restartu tuto chybu vyhazuje celý oddíl D: Nejde otevřít, nejde nic. PC je pomalé. Když PC vypnu a zapnu tak před startem Win to doporučí jakousi kontrolu rezidentnosti či co. Napoprvé jsem to nechal běžet jenže to udělalo asi 2% na 3 hodiny takže jsem se na to vykašlal. Správce disků píše že je v pořádku, systém souborů RAW (původně pokud vím NTFS) a že je tam 100% volného místa - prázdný. Půjdou nějak zachránit data na něm? Je mi jasný že všechno asi ne ale aspoň něco... Díky