jak nastavit LAN ve windows 7?

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Inferno
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

jak nastavit LAN ve windows 7?

Příspěvekod Inferno » 08 čer 2011 20:45

ahoj mám problém že když u kamaráda mám NTB tak pokud chcem hrát hry po síti LAN tak se vydíme v síti ale když jsme ve Windows tak on vidí mé zdílené složky a můj počítač ale problé je takový že já vidím prd :D

když jsem mněl ještě stolní PC s win xp tak to šlo jednoduše vypnout Avast a bránu Firewall mít stejnou Pracovní skupinu a napsat IP adresu jelikož to propojujem přes kabel Ethernet tak jsme si napsali IP adresu např 155.155.155.110 a 2 PC mněl IP adresu 155.155.155.111 a maska podsítě naskočí sama 255.255. 0 . 0 .

ted když mám NTB s windows 7 dělám to stejně otevřu Protokol sítě Internet verze 4 napíšu IP adresu kamarád taky napíšeme stejnou pracovní skupinu vypnem Firewall Branu a Antivir restartujem PC a je to když hrajeme vidíme se v jakékoli hře ale ve windowsu mně kamarád vidí v síti můj počitač i svůj ale já v siti nevidim ani svuj ani jeho počítač takže když si chceme přesunout nějaké filmy tak to nejde :D

já mam windows 7 home premium 64.bit SP1
a kamarád má windows xp SP3 32-BIT
takže potřebuji vědět kde dělám chybu případně jen ukázat nebo napsat nějaký postup jak to připojení nastavit
děkuji za každou radu :-)

Reklama
mar00m
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: jak nastavit LAN ve windows 7?

Příspěvekod mar00m » 08 čer 2011 21:14

Zvážil jsi taky možnost, že je to způsobeno rozdílným OS. Pořádně si pročti co je napsáno v ovládacích panelech v položce Domácí Skupina, nebo něco...
Momentálně pracuji na 'homemade' kalkulačce, pokud máte nějaké rady a tipy ohledně zásobníkového programu v C++ či AVR ATMEGA2560 tak je rád uvítám.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”