Počítač se někdy sám od sebe spouští
Počítač se někdy sám od sebe spouští
Hoj, mám problém s PC a to ten že s někdy sám od sebe zapne když je v režimu S3, pročetl sem několik topiců a nejspíš to teda dělá nějaká USB periferie, problém je v tom že nevim jaká, normálně jich mam připojenejch 5 a ten počítač se probudí třeba i jednou za týden, někdy zase 2x za den. Funkci WakeUP on USB mám v BIOSu povolenou ale zakazovat jí nechci protože PC normálně probouzim tím že fláknu do klávesnice (mačkat vypínač je moc těžký. Takže je nějaká možnost jak zjistit co ten PC probouzí?
Just Fucking Google It!
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Počítač se někdy sám od sebe spouští
V BIOS je i funkce Wake On Lan. Tu zakaž.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Tu jsem tam nějak nenašel.. Najdeš mi to v manuálu? Deska v profilu.
Just Fucking Google It!
top? Je aspoň nějakej protokol kde najdu co to naposledy probudilo?
Just Fucking Google It!
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
http://www.cravingtech.com/fix-windows- ... tself.html
powercfg – lastwake
powercfg –devicequery wake_armed
powercfg – lastwake
powercfg –devicequery wake_armed
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
TOP po čtyřech letech.. 
Problém tenkrát nějak nevim jak přestal, nicméně teď se to vrátilo, noc co noc, jdu spát, probudim se, počítač zaplej, jdu na pivo, vrátim se, počítat zaplej, prostě ten počítač se zapíná furt. Všechny tyhle ptákoviny jsou v BIOSu zakázaný, jak myš, klávesnice, USB, tak i LAN. U všech periferií mám nastavený i ve správci zařízení aby nemohli spouštět počítač.
Po zadání toho druhýho příkazu to píše něco o myši, ale počítač se budí i když myš odpojím.
Zkusil jsem i vyměnit myš, celou skříň jeslti třeba nebylo špatný tlačítko, ale nic z toho nepomohlo. USB zařízení nemám připojený žádný, akorát tu myš, ale to je asi jedno když se budí i s odpojenou.
Nějaký rady, nebo je to prostě krám a mám to hodit ze stráně?

Problém tenkrát nějak nevim jak přestal, nicméně teď se to vrátilo, noc co noc, jdu spát, probudim se, počítač zaplej, jdu na pivo, vrátim se, počítat zaplej, prostě ten počítač se zapíná furt. Všechny tyhle ptákoviny jsou v BIOSu zakázaný, jak myš, klávesnice, USB, tak i LAN. U všech periferií mám nastavený i ve správci zařízení aby nemohli spouštět počítač.
Po zadání toho druhýho příkazu to píše něco o myši, ale počítač se budí i když myš odpojím.
Zkusil jsem i vyměnit myš, celou skříň jeslti třeba nebylo špatný tlačítko, ale nic z toho nepomohlo. USB zařízení nemám připojený žádný, akorát tu myš, ale to je asi jedno když se budí i s odpojenou.
Nějaký rady, nebo je to prostě krám a mám to hodit ze stráně?
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Napadá mne jenom špatný zdroj, je otázka co všechno může špatně stabilizované napětí provést?
No popravdě hardwarová chyba mě nenapadla. Zdroj můžu vypůjčit a zkusit běhat týden s jiným, uvidím co to udělá. Ale radši bych tu softwarovou chybu, nechci vyhazovat teď litra za novej zdroj.
Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 7212
-