Win7-samovolný restart Vyřešeno
Win7-samovolný restart Vyřešeno
zdravím...mám problém, při vypršení zkušební doby win 7 se mi cca po 2 hodinach samovolně restartuje PC. Aktivační kód jsem zadal a byl odsouhlasen,ale porad mam v rohu na ploše napsano zkušební kopie sestavení 7601. win byl instalovany alfacomputerem pri koupi cele sestavy.mám origo Win 7 HP 64bit OEM.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Win7-samovolný restart
Máš povolený aktualizace? Zkus si na stránkách MS najít Service Pack 1, ke stažení. Ani tak mi nejde o ten SP, jako spíš o to, že před samotným stahování se Ti nainstaluje nástroj pro ověření systému...
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
SP1 mám a auktualizace taky...ale porad mi to vyhazuje okno s vyprseni zkusebni doby za : 0 hodin. a kazde 2 hodky se restartuje...nevim,jestli je to dobre aktivovane,ale online kontrola probehla a napsalo ok,presto to porad dela
Zkus se poptat na podpoře MS nebo v obchodě, kde jsi to koupil. Mělo by to být v pořádku, pokud už to nemáš na jiném PC, nebo neděláš při opisování keye chybu, třeba záměna O a 0, I a l a podobně.
problem vyresen, win byl kupovany jeste bez SP,ten vysel az potom, po odinstalaci SP probehla aktivace bez problemu a pak sem tam SP znova dal a v poho,kdyby to nekdo resil jako ja tak pisu,v cem byla chyba...dik za rady :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2362
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 16:11
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4405
-
od Sipsisipi
Zobrazit poslední příspěvek
25 srp 2024 10:37
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”