Vada OS nebo CD?

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

symetrala
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Vada OS nebo CD?

Příspěvekod symetrala » 23 zář 2011 21:19

Jak poznám, že instalační cd win XP je v poradku, pac mi to hází chybu uz inovace (reinst.systemu)..ze soubor neni nalezen, tak nevim jestli mam chybu v systemu nebo v CD,,.
Přílohy
IMAG0208~1.png
IMAG0208~1.png (188.25 KiB) Zobrazeno 366 x

Reklama
tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Re: Vada OS nebo CD?

Příspěvekod tux » 23 zář 2011 21:25

Disk je originál?
Just Fucking Google It!

symetrala
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod symetrala » 23 zář 2011 21:27

jojo je právě, nedávno jsem z neho delal cistou instalaci a bez problemu, akorat se mi ted nejka ve windowsu pohazeli pisma, ze mi to v nekterych programech vubec neukazuje písmena, tak to chci instalovat nanovo a bojim se aby to nekde uprostred nekleklo touhle hlaskou, tohle je jen inovace tak nevim jak by to bylo u nový právě ....

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 23 zář 2011 22:05

Inovace stojí za hovno, udělej čistou instalaci, pokud ti to nepůjde tak je to jedno, teď ti to taky nejde jak má.
Nesmazal ti někdo fonty?
Just Fucking Google It!

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 23 zář 2011 22:13

Možná máš poškozené CD s instalačkou, nebo to je právě ten problém s písmeny, jak píšeš. Asi by byla vhodnější čistá instalace po formátovaní systémového disku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

symetrala
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod symetrala » 23 zář 2011 22:17

Fonty mam prave smazany asi, pac mi chkdsk program vymazal nejaky clustery a byli tam napsany nejaky fonty, ze obsahují chyby nebo co....takze to vim, ze mam spatne fonty , ale nevim jak je tam dostat zpátky, z cd mi to nejde, a na stahnuti sem nic nenasel presne,,,zkousel sem to z jinyhe pc, ted jich tu mam asi1000 ale furt mam v programech rozhazeny pismena....takze myslite novou instalaci, jiny reseni neni? :-/

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 23 zář 2011 22:29

Pokud něco smazal chkdsk, tak proto, že byly chyby na disku. Doporučuji před novou instalací formátovat pomalou verzí, protože zároveň kontroluje disk. Fonty a systémem použité fonty je trochu rozdíl.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!

symetrala
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod symetrala » 23 zář 2011 22:32

no to jsou prave systemove fonty, to jsem predtim delal to pomale formatovani, ale stejne se mi to potom ukazalo, myslis ze muze byt vadný disk, nebo to ma opravit to pomale formatovani.Takze se sys.fontama nic neudelam jo?

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 23 zář 2011 22:43

Nejspíše ne, protože jsou pravděpodobně chyby na disku a tím nabouraná instalace systému.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 23 zář 2011 23:37

Pokud chkdsk odstranil poškozené soubory, tak to již nemůže opravit. Poškozené sektory na disku umí nahradit z rezervy, ale pokud soubor nenačte protože je poškozený, neumí jej opravit. Jinak SZ slouží právě pro soukromé zprávy a ne k řešení problémů. Nehledě na to, že pokud nejsem u počítače, tak nemohu číst ani soukromé zprávy a tak řešení problému neurychlíš.

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”