Dobrý den, nemohu provádět správu a údržbu pc, vždy se mi objeví hlášení:
Jedná se o Windows XP a prohlížeč IE 7. Jak problém odstranit? Prosím popsat nějak srozumitelně. Děkuji
Nejde mi spustit konzola mmc, prý tam mám Explorer =< 5.5
Nejde mi spustit konzola mmc, prý tam mám Explorer =< 5.5
Naposledy upravil(a) Myloš dne 14 říj 2011 11:21, celkem upraveno 1 x.
Důvod: 1) Oprava nic moc nadpisu „konzola mmc“, 2) Obrázky, prosím, vkládej jako přílohu. Jednak je hned vidět, jednak zůstane na svém místě, dokud bude fórum v provozu, a může tak posloužit i dalším tazatelům.
Důvod: 1) Oprava nic moc nadpisu „konzola mmc“, 2) Obrázky, prosím, vkládej jako přílohu. Jednak je hned vidět, jednak zůstane na svém místě, dokud bude fórum v provozu, a může tak posloužit i dalším tazatelům.
Re: konzola mmc
Konzola mmc.exe je součástí instalace systému a její činnost je samozřejmě odvislá také od prováděných aktualizací. Máš nainstalovaný SP3?
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Re: Nejde mi spustit konzola mmc, prý tam mám Explorer =< 5.
Je to ono?
http://img.nadapenny.com/t20/11287/nada ... 170237.jpg
Pokud ano, pak to mám nainstalované.
Co dál?
http://img.nadapenny.com/t20/11287/nada ... 170237.jpg
Pokud ano, pak to mám nainstalované.
Co dál?
-
- Pohlaví:
Těžko říct co to máš na tom screenu. Luboš jistě myslel TOTO, ale SP3 by se měl snad nainstalovat s aktualizacemi, máš-li je zapnuté.
/screeny dávej sem, jako přílohu!/
/screeny dávej sem, jako přílohu!/
Ještě jedna fotka z "přístup a výchozí nastavení programů"
http://img.nadapenny.com/t20/11287/nada ... 330237.jpg
drobná oprava - mám IE 8
ale ten XP service pack 3 mám, jak je vidět, také. To hlášení o konzoli se mi objevuje už hodně dlouho, ale vím, že kdysi dááávno se neobjevovalo.
Mám někde upravit nějaké nastavení? Něco povolit nebo tak?
Nebo mám ten service pack 3 stáhnout z toho odkazu znovu?
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Říj 2011 11:47) ---
Fotky jsem chtěla dát jako přílohu, ale je to formát BMP a nevzalo ho to. Nadapenny je spolehlivé.
http://img.nadapenny.com/t20/11287/nada ... 330237.jpg
drobná oprava - mám IE 8
ale ten XP service pack 3 mám, jak je vidět, také. To hlášení o konzoli se mi objevuje už hodně dlouho, ale vím, že kdysi dááávno se neobjevovalo.
Mám někde upravit nějaké nastavení? Něco povolit nebo tak?
Nebo mám ten service pack 3 stáhnout z toho odkazu znovu?
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Říj 2011 11:47) ---
Fotky jsem chtěla dát jako přílohu, ale je to formát BMP a nevzalo ho to. Nadapenny je spolehlivé.
Jak formát BMP? Vždyť máš v těch odkazech JPG.
BMP je na web nevhodný – je nekomprimovaný. Proto ho tu nejde vložit – zabíral by moc místa.
BMP je na web nevhodný – je nekomprimovaný. Proto ho tu nejde vložit – zabíral by moc místa.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Pohlaví:
Samo od sebe se to snad neobjevuje, napiš při čem /co děláš/ se to objeví. SP3 znovu stahovat nemusíš.
Pokud je fotka ve formátu které toto fórum nepodporuje, pak ji otevři třeba v malovaní a následně ulož jako .jpg. Nejde o to že nadapenny /či jak se to jmenuje/ jsou spolehlivé, ale o to, že tady ta fotka vydrží i pro další tazatele s podobným problémem. Krom toho jsou taková pravidla.
Edit: Myloši, také jsem si všiml.
Pokud je fotka ve formátu které toto fórum nepodporuje, pak ji otevři třeba v malovaní a následně ulož jako .jpg. Nejde o to že nadapenny /či jak se to jmenuje/ jsou spolehlivé, ale o to, že tady ta fotka vydrží i pro další tazatele s podobným problémem. Krom toho jsou taková pravidla.
Edit: Myloši, také jsem si všiml.
Fotky jsou BMP. Zde důkaz http://img.nadapenny.com/t20/11287/nada ... 700237.jpg
Jsem zvyklá vkládat fotky na jiné stránky přes Nadapenny, odkazy jsou funkční už přes rok a čtvrt. Ale samozřejmě se nebudu hádat, jestli budou funkční navěky, protože to nevím.
Momentálně řeším jiný problém a vymýšlení jiného způsobu, jak sem dostat fotku je pro mě časově náročnější, než to prostě šoupnout do Nadapenny, což je pro mě rutina. Až budu mít čas, naučím se sem vkládat správné odkazy.
A teď zpět k problému. Klikám : Start- Ovládací panely- Výkon a údržba- Nástroje pro správu - Správa počítače ---otevře se okno "správa počítače" a zároveň hlášení o té konzoli. Dál nejde dělat nic jiného, než dát Ok nebo křížek a okno se zavře.
Ať kliknu na cokoli z "nástroje pro správu", děje se to samé.
Dále se hlášení objeví, když kliknu na "Seřadit položky na pevném disku tak, aby počítač pracoval rychleji"
Pokusím se zodpovědět každý doplňující dotaz, pokud to budu umět.
Jsem zvyklá vkládat fotky na jiné stránky přes Nadapenny, odkazy jsou funkční už přes rok a čtvrt. Ale samozřejmě se nebudu hádat, jestli budou funkční navěky, protože to nevím.
Momentálně řeším jiný problém a vymýšlení jiného způsobu, jak sem dostat fotku je pro mě časově náročnější, než to prostě šoupnout do Nadapenny, což je pro mě rutina. Až budu mít čas, naučím se sem vkládat správné odkazy.

A teď zpět k problému. Klikám : Start- Ovládací panely- Výkon a údržba- Nástroje pro správu - Správa počítače ---otevře se okno "správa počítače" a zároveň hlášení o té konzoli. Dál nejde dělat nic jiného, než dát Ok nebo křížek a okno se zavře.
Ať kliknu na cokoli z "nástroje pro správu", děje se to samé.
Dále se hlášení objeví, když kliknu na "Seřadit položky na pevném disku tak, aby počítač pracoval rychleji"
Pokusím se zodpovědět každý doplňující dotaz, pokud to budu umět.

-
- Pohlaví:
1/ Na tom "zde je důkaz" jasně vidíš jakou má obrázek příponu - tedy .jpg
2/ Nechci mentorovat, ale pravidla jsou od toho aby se dodržovala a Tvoje argumenty nesjou relevantní. Do taxiku taky nepolezeš s kozou na řetězu s argumentem "teď potřebuju odvézt a pravidla se naučím až bude čas".
K věci: To co vidíš jako problém ve skutečnosti žádný problém není, je to jen upozornění, kdce konzolu MMC nelze spustit. Po odkliknutí můžeš pokračovat dál. Nebo mse ti uzavře celá Správa počitače?
2/ Nechci mentorovat, ale pravidla jsou od toho aby se dodržovala a Tvoje argumenty nesjou relevantní. Do taxiku taky nepolezeš s kozou na řetězu s argumentem "teď potřebuju odvézt a pravidla se naučím až bude čas".
K věci: To co vidíš jako problém ve skutečnosti žádný problém není, je to jen upozornění, kdce konzolu MMC nelze spustit. Po odkliknutí můžeš pokračovat dál. Nebo mse ti uzavře celá Správa počitače?
Ano je tam jpg, nejspíš proto, že si to Nadapenny do jpg automaticky převede. Před vložením do Nadapenny je to opravdu BMP. A prostě jsem sem chtěla tu fotku poprvé vložit jako přílohu, ale NEŠLO TO!
Už vím, jak ty obrázky z bmp převedu do jpg, tak už to budu vkládat jako přílohu, slibuju.
S kozama do taxíku lezu běžně, nenechávám je na ulici. A ještě to po mně taxikář ani nikdy nechtěl.
Pokud odkliknu to hlášení o konzoli, tak se zavře nejen hlášení, ale i to okno "správa počítače", kde bych potřebovala dál pracovat, jsem pak prostě o krok zpět v "nástroje pro správu". Opravdu to nejde normálně otevřít, přísahám.
Už vím, jak ty obrázky z bmp převedu do jpg, tak už to budu vkládat jako přílohu, slibuju.
S kozama do taxíku lezu běžně, nenechávám je na ulici. A ještě to po mně taxikář ani nikdy nechtěl.

Pokud odkliknu to hlášení o konzoli, tak se zavře nejen hlášení, ale i to okno "správa počítače", kde bych potřebovala dál pracovat, jsem pak prostě o krok zpět v "nástroje pro správu". Opravdu to nejde normálně otevřít, přísahám.
-
- Pohlaví:
Kozu beru zpět, myslel jsem kozla.
K problému něco pohledám.

K problému něco pohledám.
1) Problém to sice nevyřeší, ale dostaneš se do správy v nouzovém režimu?
2) Můžeš v příslušné sekci zkusit log z HJT, jestli to nemá na svědomí nějaká „bakterie“.
2) Můžeš v příslušné sekci zkusit log z HJT, jestli to nemá na svědomí nějaká „bakterie“.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 4925
-
od makojed
Zobrazit poslední příspěvek