Zavřená okna v Internet Explorer Vyřešeno
Zavřená okna v Internet Explorer
Ráno jsem ve spěchu pomocí CCleaneru čistil PC, a nevšiml si, že mám zatrženou i historii IE. Dnes příjdu ze školy, probudím PC z hibernace, a internet nereaguje. Proto jej restartuji, s doměním, že mi otevřená relace čítající 20 oken zůstane. Po restartu mi čirou náhodou spustí okno s domovskou stránkou. Soubor index.dat obsahující veškeré data obnovit nelze, je přepsán, historie v IE prázdná a otevřít poslední relaci/zavřená okna také není možností jak získat poslední okna. Existuje nějaká možnost, jak získat adresy, a nebo alespoň IP adresy serverů, které provozují dané webové stránky a které jsem navštívil? Nebo firewall v aplikaci Avira obsahuje nějaký log? Děkuji za každý nápad.
-
- Pohlaví:
Re: Zavřená okna v Internet Explorer
To si nepamatuješ 20 stránek? Koukni do Cookies.
Re: Zavřená okna v Internet Explorer
Bod obnovy systému ... pak třeba vrať, až to doprohlídneš.
Re: Zavřená okna v Internet Explorer Vyřešeno
Díkybohu jsem cookies v CCleaneru odškrtl, tak bylo to jen otázkou času, než jsem našel cestu k samotným cookies, které IE ukládá defaultně v ?:\Users\Uživatel\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Cookies, snad se to bude někomu hodit. Nepovedlo se mi najít volbu k zobrazení cookies, jako mají jiné prohlížeče.
Zjistil jsem, že při smazání historie v samotné aplikaci databázový soubor index.dat se ponechá. Obsahuje navštívené url, pravděpodobně i informace o otevřených/stažených souborech, tudíž na sdílených PC je perfekní výzvou pro zvědavce. CCleaner jej však ale smaže.
Instance obnovení systému se mi nepovedlo najít, pravděpodobně z důvodu dvou OS, které na PC provozuji. To avšak nezmění nic na tom, že problém je s největší pravděpodobností vyřešen.
Proto Vám hoši děkuji za rady, pomohli jste mi
Zjistil jsem, že při smazání historie v samotné aplikaci databázový soubor index.dat se ponechá. Obsahuje navštívené url, pravděpodobně i informace o otevřených/stažených souborech, tudíž na sdílených PC je perfekní výzvou pro zvědavce. CCleaner jej však ale smaže.
Instance obnovení systému se mi nepovedlo najít, pravděpodobně z důvodu dvou OS, které na PC provozuji. To avšak nezmění nic na tom, že problém je s největší pravděpodobností vyřešen.
Proto Vám hoši děkuji za rady, pomohli jste mi

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4881
-
od NIESRA
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 11:29
-
-
-
Win10 - problikávající neznámá okna, CPU na 100 %
od Kogaku » 10 kvě 2025 04:59 » v Problémy s hardwarem - 0
- 1516
-
od Kogaku
10 kvě 2025 04:59
-
-
- 3
- 2324
-
od petr22
29 říj 2024 15:23
-
- 2
- 3658
-
od petr22
02 říj 2024 07:15
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4811
-
od meda2016
14 srp 2024 12:30
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”