Ahoj prosím potřeboval bych pomoc. Když zapínám PC začne nabíhat Windows ale PC hned se restartuje.Do nouzoveho režimu se dostanu a skusil sem dát i možnost zakázat aby se pc restartoval a naběhla mi modrá obrazovka a v ní tato chyba: 0x0000007E (0xC0000005, 0xF111F756, 0xF78A642C, 0xF78A6128).Včera jsem instaloval nový software.Co s tím mám dělat? Jedná se o Windows 7. Děkuju za odpověd.
PS:Když se kouknu do správce zařízení tak mi to tam hlásí problém u řadiče RAID.Nevím jestli to s tím má něco společného.
PC se restartuje při načítání windows
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PC se restartuje při načítání windows
Vítám Tě na Pc-help! Jaký program jsi konkrétně instaloval? Před touto závadou nebyl ve Správci zařízení žádný problém? Pravděpodobně je potřeba instalovat příslušný ovladač. Jaké disky máš v PC - SATA, nebo IDE/ATA? Máš disky v RAID?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Děkuju.Instaloval sem Advanced systemcare, Zoner photo studio 14 a ICQ 7.7.A ty disky nevím.Jak to zjistím? Jestli tam byla závada dříve to nevím a podle toho že ve správci zařízení je řadič IDE ATA/ATAPI tak bych řek že mám IDE/ATA
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se do složky Windows\Minidump a pokud tam jsou nějaké soubory, tak mi je upni na http://www.leteckaposta.cz.
Nejjednodušší možnost jak to napravit, je pomocí funkce Obnovení systému vrátit systém do stavu, než jsi nainstaloval ten nový software.
Mezi námi programy typu Advanced SystemCare a čističe RAM bych trestal smrtí (asi oběšením nebo vykucháním kapesním nožíkem)
Jinak se jedná o dost obšírnou chybu, kdy v systémovém vláknu dojde k neošetřené vyjímce. Zde následkem chybného přístupu do paměti.
Může to být způsobeno čímkoli, od chyby disku nebo paměti, po nějakou virovou infekci nebo rootkit.
Nejjednodušší možnost jak to napravit, je pomocí funkce Obnovení systému vrátit systém do stavu, než jsi nainstaloval ten nový software.
Mezi námi programy typu Advanced SystemCare a čističe RAM bych trestal smrtí (asi oběšením nebo vykucháním kapesním nožíkem)
Jinak se jedná o dost obšírnou chybu, kdy v systémovém vláknu dojde k neošetřené vyjímce. Zde následkem chybného přístupu do paměti.
Může to být způsobeno čímkoli, od chyby disku nebo paměti, po nějakou virovou infekci nebo rootkit.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Tu složku tady vůbec nemám a obnovu sem zkoušel ale nejde to.Píše to, že nebyly vytvořeny žádné body obnovení.
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
V nouzáku si nastav toto:
Počítač->Vlastnosti->Upřesnit nastavení systému->Upřesnit->Výkon->Nastavení->Upřesnit->Virtuální paměť - podívej se, zda máš povolen stránkovací soubor. Pokud ne, povol ho.
Počítač->Vlastnosti->Upřesnit nastavení systému->Upřesnit->Spuštění a zotavení systému->Nastavení->Zapsat ladící informace - nastav na Zkrácený výpis stavu paměti
Pak restartni PC, nechej ho nabíhat až k BSOD, potom ho spusť v nouzovém režimu a znovu se podívej do Windows\Minidump
Být tebou, kontaktuji uživatele Jaro3 a poprosím ho o kontrolu, zda se v PC nevyskytuje nějaká infekce.
Počítač->Vlastnosti->Upřesnit nastavení systému->Upřesnit->Výkon->Nastavení->Upřesnit->Virtuální paměť - podívej se, zda máš povolen stránkovací soubor. Pokud ne, povol ho.
Počítač->Vlastnosti->Upřesnit nastavení systému->Upřesnit->Spuštění a zotavení systému->Nastavení->Zapsat ladící informace - nastav na Zkrácený výpis stavu paměti
Pak restartni PC, nechej ho nabíhat až k BSOD, potom ho spusť v nouzovém režimu a znovu se podívej do Windows\Minidump
Být tebou, kontaktuji uživatele Jaro3 a poprosím ho o kontrolu, zda se v PC nevyskytuje nějaká infekce.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
Jestli je povolen stránkovací soubor to nevím ale myslím že je a ladící informace sem nastavil .Restartoval sem pc a složka pořád nikde
Rozhodl jsem se, že problém vyřeším přeinstalovním Windowsů mam v PC 2 HDD a na každým mám jinej OS na jednom XP na druhym 7. Jsem na 7 na Disku F a chci naformátovat disk C na němž jsou XP.Pak chci přejít na disk C a zformátovat F a tak to nechat. Prostě abych měl jen jeden systém ale objevil se mi problém s tím, že když dám formátovat disk C tak mi to hodí hlášku: Systém windows nemohl dokonit formátování. Co s tim?Na 7 jsem jen v nouzovém režimu
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Problém je asi v tom, že na disku C je zaváděcí sektor pro oba systémy a jejich odstranění by jsi zlikvidoval i spouštění Win 7.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Tak jak to mám udělat abych přeinstaloval win a zůstal mi tam jen jeden?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejvhodnější je spustit instalaci Win 7 na disk C (dat odstranit oddíl, pak jej znovu vytvořit a naformátovat na NTFS a instalovat OS a ovladače) a pak si překopírovat data z disku F na C následně naformátovat disk F (ten pak můžeš použít na data), ale tím přijdeš o všechna data na obou discích, ale budeš mít na disku C čistý systém.
A to můžu udělat z win 7? protože já už se nedostanu na XP který jso u na disku C. A win 7 nemám na CD ale staženej a právě na tom F kde mam win 7
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2722
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
31 črc 2024 12:48
-
- 4
- 3636
-
od pcmaker
27 říj 2024 10:14
-
- 4
- 2593
-
od PARKR
08 úno 2025 09:18
-
-
zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací
od PARKR » 11 led 2025 12:56 » v Problémy s hardwarem - 8
- 2553
-
od PARKR
11 led 2025 15:10
-
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 5070
-
od Minapark
30 srp 2024 09:29
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”