Windows 7 naběhne až po uspání a probuzení

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

BloodRings
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Windows 7 naběhne až po uspání a probuzení

Příspěvekod BloodRings » 04 pro 2011 11:50

Dobrý den.

Mám notebook a skoro vůbec ho nevypínám (dávám ho do spánku) ale včera se mi restartoval z důvodu aktualizací windows a už se nezapl. Nebo spíše zapnul se ale neběžel obraz. Slyšel jsem klasický zvuk při přihášení do účtu ale obraz neběžel. Tak jsem ho zavřel (dal do režimu spánku) probral a šel v pořádku. Takže abych Notebook zpustil se vším všudy musím zapnout, poté uspat, probudit a až pak to jede což podle mě není dobře :D .
Děkuji za pomoc

EDIT: Teď sem zjistil že když ho neuspím a počkám cca 2 minuty tak se mi vypne takže v tom bude i něco jiného než jen obraz
Naposledy upravil(a) Ltb dne 16 pro 2011 10:11, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
UNITY3DNová česko slovenská komunita o Unity3D

Reklama
BloodRings
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Re: Načítání Windowsu7

Příspěvekod BloodRings » 05 pro 2011 16:38

Prosím budu rád za každou pomoc

Coxx-cz
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Coxx-cz » 05 pro 2011 16:42

V první řadě zkus odinstalovat ty aktualizace. Ale vzhledem k tomu, že ho vůbec nevypínáš, tak je možné, že tenhle jev byl již i před aktualizací (to ovšem asi nevíš když si ho uspával).
DESKTOP: CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 05 pro 2011 18:59

Hodně aktualizací vyžaduje restart systému, aby se vůbec projevily. Pokud si NB po aktualizacích nerestartoval, ale jenom "uspal", tak nemohlo dojít k úplně změně všech potřebných kroků. Toto se skutečně stává u uživatelů, kteří po aktualizacích nerestartují - mám to ověřené z praxe. Navíc jedna aktualizace může navazovat na aktualizaci podpůrné služby, a tak může dojít ke kolapsu v případě, že se nerestartuje. Já tedy (po těch rocích praxe) po aktualizacích restartuji, i když mě k tomu procedura nevyzve!
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

BloodRings
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod BloodRings » 05 pro 2011 20:35

a je nějaká možnost jak aktualizace odinstalovat? Určitě jo ale nevím jak :D

--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Pro 2011 21:41) ---

Tak aktualizace jsem odinstaloval a pořád mám ten samý problém. Kdyžtak pokud to pomůže tak se mi ukáže načítání windowsu pak mi "přeblikne obrazovka " (šedá pak jakoby vyplá a pak znovu šedá) a pak to nic nedělá

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 06 pro 2011 18:15

Problémy se nejlépe řeší na systému bez virů a podobných breberek. Pro jistotu si založ téma v sekci HijackThis, kde ti tamní odborníci určitě poradí. Pokud chceš být v předstihu, tak si nejprve přečti postupy v uvedené sekci. Pokud budeš mít systém "čistý", pak se bude řešit systém v jiné rovině (třeba ovladače grafiky, špatné nastavení parametrů pro hibernaci apod.). Pokud se do systému už vůbec nedostaneš, zkus nejprve nouzový režim.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

samael.35
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samael.35 » 06 pro 2011 18:36

Skontroluj si či máš všetky aktualizácie : Ovládací panel/systém-zabezpečenie/Windows update-vyhľadať aktualizácie či nemáš problém s dôležitými aktualizáciami pre Tvoj notebook. Po kontrole a zreštartovaní po prebratí aktualizácií ak problém pretrváva hľadaj chybu inde (vir?) chod do sekcie HjT (ako radí Luboš) kde dáš log a odborníci Ti povedia čo spôsobuje problém s notebookom ak tam máš voľajakú háved..
samael.35

BloodRings
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod BloodRings » 09 pro 2011 16:49

Tak aktualizace udělané v UjT jsem psal a tam mi psali že to virem není ať se vrátím sem. Problém přetrvává

BloodRings
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod BloodRings » 16 pro 2011 07:35

Nevíte prosím problém stále trvá

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi