Tak jsem se pokoušel nainstalovat WXP z Flashky podle tohohle návodu http://pctuning.tyden.cz/multimedia/kap ... =1&start=6 . Zaseknul jsem se ale už při přípravě klíčenky - zaseknu se vždycky na tomhle bodě:
"Objeví se tato obrazovka, kde stisknete volbu 1 a zadáte písmeno DVD-ROM kde je uložen originální disk s Windows. Potom zadáte volbu 3, a napíšete písmeno vaší USB jednotky."
program mi totiž napíše, že ******D: is not a valid Drive*****.
Zkoušel jsem všechno - použít místo flashky SD čtečku s kartou, napsat to do toho programu jakkoliv jinak nebo hledat na internetu pomoc. Všechno bezvýsledně.
Budu rád za jakoukoliv radu - potřebuji nainstalovat WinXP Prof a nemám mechaniku.
Díky za odpovědi :)
USB_prep8.cmd *****D: is not a valid drive*****
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
USB_prep8.cmd *****D: is not a valid drive*****
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: USB_prep8.cmd *****D: is not a valid drive*****
Tady máš podstatně lepší návod - http://technet.idnes.cz/navod-jak-na-in ... ftware_dvr
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: USB_prep8.cmd *****D: is not a valid drive*****
Jo, to je lepší :-) Dík
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”