Zdravím pánové,
dostal se mi do rukou PC, který má prošlou aktivaci windows xp a ještě k tomu zaheslovány všechny účty včetně administrátora. Na prolomení hesla nepomohly ani linuxové distribuce Slax a Trinity Rescue Kit 3.3 na resetování hesla. Potřeboval bych ze systému vytáhnout cd key, abych mohl provést přeinstalaci jiným windowsem a to orginální cd key tam vložit. Problém je v tom, že se nedostanu přes účty ani v nouzovém režimu abych mohl spustit program na vytažení cd key. Jediný účet, který není zaheslovaný má omezené práva, ale protože je prošlá aktivace rovněž mě to přes něj nepustí. Do systému se jde dostat jen přes nabotovaný linux nebo live XPE windows. Jde mi jenon o to cd key.
Předem děkuji za každou radu.
zaheslovaný windows Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: zaheslovaný windows
Vítej na PC Help!
K CD s Win máš mít klíč a také má být štítek na bedně. Kde je chyba?
K CD s Win máš mít klíč a také má být štítek na bedně. Kde je chyba?
Ten PC ležel někde ve skladě a zamozřejmě už k tomu není cd ani win. Windows je v něm legální a tak mi je škoda ho přeinstalovat za něco jiného.
Prostě to píše při kliknutí na nezaheslovaný účet, že windows není aktivovaný a proto namůže být spuštěn a opět to skočí na úvodní obrazovku. Pravděpodobně po nainstalování win ho 30 dní nezapli a prošvihli aktivaci.
-
- Pohlaví:
Divný, jak z tohoto vydolovat key netuším. Ovšem dokáže poradit google.To jen pro inspiraci.
Re: zaheslovaný windows Vyřešeno
Vážení, někdo se registroval pod mým e-mailem a žádá od vás rady, netuším jestli je to chyba či úmysl, ale vzhledem k dotazu ... Jen upozorňuji a účet dotyčné osobě znepřístupňuji. Škoda, že zde k registraci není třeba potvrzení ze zaregistrovaného e-mailu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8193
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30