Zdravím,
stala se mi taková věc – u známého jsem instaloval na win XP professional SP3 a po ukončení instalace a restartu to chce po mně heslo.
Nevíte, jak to obejít, anebo jestli existuje nějaké universální heslíčko? Nemůžu s kompem nic dělat, nikam se nedostanu; prosím poraďte.
/*
Vítej na fóru PC-Help.
1) Oprava nadpisu „SP3“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „SP3“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
2) Při té příležitosti jsem ti opravil i text – bez diakritiky a s interpunkcí nahrazenou nesmyslným kvantem teček srozumitelnost nic moc. Jestli chceš, abi lidi tvé dotazy četli, zkus to příště aspoň o něco líp. Nejsme tu sice ve škole, ale kdybys psal třeba žádost na úřad, určitě by sis dal víc záležet.
Myloš
*/
Windows XP po instalaci SP3 vyžadují heslo, které neznám *
Re: Windows XP po instalaci SP3 vyžadují heslo, které neznám
Možná tam ani žádné heslo nebylo. Zkus se přihlásit, aniž bys ho zadával.
Pokud to nepůjde, a pokud se ten profil, ke kterému se přihlašuješ, nejmenuje Administrator, zkus se jako Administrator přihlásit. Je-li tam „klasický“ dialog ala Windows 2000, tak tam jako uživatele napiš Administrator (s krátkým a, ne Administrátor) a nevyplňuj heslo.
Pokud je tam přihlašování obrázkové a Administrator tam není, stiskni na přihlašovací stránce 2× za sebou Ctrl+Alt+Del, dostaneš „klasický“ login a pokračuj jako v předchozím bodě.
Pokud to nepůjde, a pokud se ten profil, ke kterému se přihlašuješ, nejmenuje Administrator, zkus se jako Administrator přihlásit. Je-li tam „klasický“ dialog ala Windows 2000, tak tam jako uživatele napiš Administrator (s krátkým a, ne Administrátor) a nevyplňuj heslo.
Pokud je tam přihlašování obrázkové a Administrator tam není, stiskni na přihlašovací stránce 2× za sebou Ctrl+Alt+Del, dostaneš „klasický“ login a pokračuj jako v předchozím bodě.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Ještě to upřesním - v pc jsou 2xhdd ,na jednom je system a na druhem data,ten druhy hdd je pojmenovan hhh a právě při spuštění OS mi naskočí učet hhh a chce to po mě heslo.Děkuji za snahu.
-
- Pohlaví:
A to jsi instaloval z originální instalačky?? To asi těžko.
/*
Jestli dobře čtu, tak on neinstaloval Windows, ale do těch Windows instaloval SP3.
Myloš
*/
/ááá sorry, jsem to přehlíd, omluva
/*
Jestli dobře čtu, tak on neinstaloval Windows, ale do těch Windows instaloval SP3.
Myloš
*/
/ááá sorry, jsem to přehlíd, omluva

Naposledy upravil(a) Uziv00 dne 28 pro 2011 00:09, celkem upraveno 1 x.
Harddisk hhh není účet hhh. Jestli to chce heslo uživatele hhh, vyzkoušej toho Administratora, jak píšu. Dostaneš se tam? Jestliže ano, tak potom můžeš uživateli hhh heslo odstranit a navíc nadefinovat, že se bude přihlašovat bez hesla (Start → Spustit → napiš userpassword2 + ENTER).
Nebo jsou snad na tom druhém harddisku ještě jedny Windows?
Případně můžeš heslo odstranit pomocí programu ophcrack.
Nebo jsou snad na tom druhém harddisku ještě jedny Windows?
Případně můžeš heslo odstranit pomocí programu ophcrack.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Tak předem děkuji za rady a zitra se do toho pustím.V pc je jen jeden OS ,ale jak říkam ten druhej disk ma pojmenovaný hhh.take použiji prográmek ophcrack a snad to pujde...nejhorší je ,že si je jistá o tom ,že žádné heslo nemá.Děkuji moc za rady.:)
To, že je disk pojmenovaný hhh, nemá nic společného se jménem účtů. Jméno disku nemá žádnou souvislost se jménem uživatelského účtu. Moje disky (a diskové oblasti) se jmenují (mají label) „RAID System“, „RAID data“, „Barracuda“ a „Opera“, přesto to není jméno žádného uživatelského účtu (i když bych takový mohl vytvořit), ten je jediný a je to Administrator.
- Mýliti se je Myloš.
Tak jsem tady zase znovu a Píši jen pochvalu a poděkování za pomoc .Jen jsem přepsal učet z hhh na administrator a hned to bylo.dik moc
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 7654
-
od kellne
Zobrazit poslední příspěvek
02 kvě 2025 20:59
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3906
-
od MonikaVavrova
Zobrazit poslední příspěvek
11 dub 2025 11:07
-
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7651