nastal mi tento problém: kliknu na počítač (win 7) zobrazí se mi dva disky. Kliknu na jeden z nich, dále pak na složku s fotkama, rozkliknu nějakou podsložku, ale místo fotek jsou vidět jen názvy (tam kde byl dřív náhled fotky, není nic:
Zavřu tedy okno. kliknu na počítač, a… nahoře lišta načítá zelené jako že hledá, ale nezobrazí se už nic. ani disky, ani po levé straně nabídka, prostě nic:
Mám Windows 7 ultimate 32bit, notebook Compaq (4gb ram, 500gb sata disk, procesor athlon dvoujádro)
Díky za každou odpověď.
Ještě musím dodat, že pokud restartuju pc nebo stačí jen se odhlásit a zase přihlásit, vše běží, dokud zase nenajedu na složku s fotkama.
/*
Vítej na fóru PC-Help.
- Oprava nadpisu „windows 7 problem s pruzkumnikem“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
- Obrázky nelinkuj – pro rádce není pohodlné někam klikat, stejně jako po čase, když někdo hledá radu na podobný problém, nemusejí linky fungovat. Obrázky vždycky vkládej do fóra přímo v odpovědi jako přílohu. Opraveno.
- Při té příležitosti jsem ti doplnil diakritiku. Je takový problém ji používat?
*/