Windows XP Pro instalace nebere žádný klíč
- Thermit
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Windows XP Pro instalace nebere žádný klíč
Zdarec,včéra jsem do pc omilem nainstaloval vir který mi zničil celý operační systém včetně 2 oddílů,bohužel když chci při instalaci windowsu dát seriový klíč tak mi ho nevezme a řekne mi to že je to špatný identifikátor,čtítek mám legální tudíž mám originální windows
BSOD
-
- Pohlaví:
Re: Windows XP Pro instalace nebere žádný klíč
To že máš na PC štítek ještě nemusí znamenat že máš legální Win. Platí ten klíč, který si dostal s CD s Windows.
- Thermit
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ale já ten štítek koupil s windowsama tudíž mám vše legální a i kdyby nebyl legální a už byl použit při instalaci windows by mi ten klíč vzal...jenže mě ten klíč nebere,takže bych prosím očekával odpově'd a né zbytečný spam...
BSOD
-
- Pohlaví:
Ono když chceš rozumnou odpověď pak musíš podat rozumnou otázku, což toto:
Je mnoho lidí kteří si štítek přitáhnou ze sběrného dvora, stáhnou Win a pak se diví, že jim to nefunguje.
Jak to instaluješ? Formátoval si disk anebo zase na starý systém?
Něco k tomu ZDE
není.čtítek mám legální tudíž mám originální windows
Je mnoho lidí kteří si štítek přitáhnou ze sběrného dvora, stáhnou Win a pak se diví, že jim to nefunguje.
nebere žádný klíč

Jak to instaluješ? Formátoval si disk anebo zase na starý systém?
Něco k tomu ZDE
- Thermit
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jde o to že jsem zformátoval hdd,mám 500 gb HDD ale v modré obrazovce před formátováním mi to ukazuje jen oddíl C s 131 GB..a zbylé dva oddíly který jsem tam měl chybý.
Takže zformátuji HDD potom se instaluje WIN.Ve 33 minutě vyskočí okénko dám jméno a název korporace,Pak přijde k zadání klíče,(Štítek jsem koupil i s windowsama).Mám OEM verzi a jsem si jistý že klíč zadávám správně (skoušel jsem zatím stáhnout z internetu nějaké klíče tak uvidím až budu doma i kdyby nebyl legální tak mi ho vezme a do 30 dnů si seženu legální klíč).
Takže si myslím že včerejší vir mi napadl HDD tudíš mi windows nechce vzít ten klíč
Na počítače nejsem lajk takže tomu rozumím ale teďka si opravdu nevím rady,protože dříve sem tom instaloval nejméně 10x a pořád to šlo
Takže zformátuji HDD potom se instaluje WIN.Ve 33 minutě vyskočí okénko dám jméno a název korporace,Pak přijde k zadání klíče,(Štítek jsem koupil i s windowsama).Mám OEM verzi a jsem si jistý že klíč zadávám správně (skoušel jsem zatím stáhnout z internetu nějaké klíče tak uvidím až budu doma i kdyby nebyl legální tak mi ho vezme a do 30 dnů si seženu legální klíč).
Takže si myslím že včerejší vir mi napadl HDD tudíš mi windows nechce vzít ten klíč
Na počítače nejsem lajk takže tomu rozumím ale teďka si opravdu nevím rady,protože dříve sem tom instaloval nejméně 10x a pořád to šlo
BSOD
-
- Pohlaví:
Zkusil bych ten systémový oddíl vytvořit znovu a zase zformátovat, na zformátovaném disku nemá žádný vir co dělat.
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
No jo... OEM verze, to je jasná. Tam musíš mít instalační CD od prodejce. Takže s pravdou ven, z čeho to instaluješ?
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nejde klíč. Po Upgrade Hardware zmizela licence Windows.
od Minapark » 09 zář 2024 16:54 » v Windows 11, 10, 8... - 22
- 6870
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 10:47
-
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 5152
-
od MoA285
Zobrazit poslední příspěvek
28 kvě 2025 00:59
-
-
- 5
- 9155
-
od Stenatko