Spuštění PC
Spuštění PC
Dobrý večer. Počítač pustím běžným způsobem, po přihlášení do Windows mě naskočí 2 okénka s názvem : system_cray.exe a program office_run.exe v obou případech to mě to oznámí, že program ... přestal pracovat. Před tím mě to nedělalo a nevím jak se toho zbavit. Nebo k čemu vůbec jsou tyhle programy??
Re: Spuštění PC
spusť příkazový řádek, zadej cmd, enter, msconfig, enter
v menu po spuštění najdi oba a odfajfkuj je pryč, ukonči program a dej restart, mělo by to být fuč
v menu po spuštění najdi oba a odfajfkuj je pryč, ukonči program a dej restart, mělo by to být fuč
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
Díky našel jsem to :-)
a po restartu dobrý?
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To nebude žádný "hodný" soubor. Dej log do HJT sekce
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Žbeky - na mě musíš pomalu, nevím co je to HJT sekce.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Návod mám v podpise. Jinak kvůli tomu mi opravdu není třeba psát SZ
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Ok. Ale vůbec nechápu co mám dělat. Kde máš návod?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V podpise. Nevím jak přesněji to už napsat...
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 4578
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek