Zdravím,
mám tady menší zádrhel. Dostal se mi do rukou ntb Samsung RV520 s Win7 HP 64-bit. Objevuje se celkem zajímavý problém.
cca 20x jsem se jej snažil spusti, ale téměř pokaždé skončilo spuštění BSOD. Pouze 2x naběhl korektně, ale nakonec stejně spadl do BSOD:-(
Zkoušel jsem nabootovat i z CD, abych provedl opravu instalace... Neúspěšně - zhrvaroval do BSOD. V Biosu jsem provedl natažení defaultních hodnot - nepomohlo. Nouzový režim taktéž skončil chybou (respektive všechny nabídky pro spuštění...).
Zatím jsem se dostal k těmto hláškám:
BAD_POOL_HEADER
PFN_LIST_CORRUPT
MEMORY MANAGEMENT
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Dle mého názoru zde zřejmě nepomůže reinstalace OS, viděl bych to vadný HW. Ntb je ještě v záruce, ale zajímalo by mne, čím to může být... Nenapadá Vás něco? Díky za tipy.
BSOD - pokaždé jiná hláška Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: BSOD - pokaždé jiná hláška Vyřešeno
Otestuj paměti programem Memtest, nebo GoldMemory.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: BSOD - pokaždé jiná hláška
jsem fakt blbec... kdybych to tak udělal hned... Nabootoval jsem... A jak je celé okno modré, tak celá spodní část je červená... Samá chyba...
Dotaz - dá se nějak udělat chybový log (třeba na vytisknutí...)? Abych to mohl předat při reklamaci?
Díky za radu!
Dotaz - dá se nějak udělat chybový log (třeba na vytisknutí...)? Abych to mohl předat při reklamaci?
Díky za radu!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 7840
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek