Ahoj,
chtěl bych se zeptat jak přesměrovat výchozí složku Dokumenty ve Windows7 na jiné místo (konkrétně na druhý oddíl s daty).
- ve výsledku bych chtěl aby vše co se ukládá do výchozí složky Dokumenty, se ukládalo na nějaké místo na druhém (nesystémovém) oddílu.
Děkuji
Přesměrování složky Dokumenty Vyřešeno
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Přesměrování složky Dokumenty
Já to vyřešil tak že jsem si na druhýb disku udělal složku Dokumenty a pak si dal zástupce na plochu.
Chtěl jsem zachovat i původní složku na savy... ať se mi to neplete dohromady s dokumentama.
Chtěl jsem zachovat i původní složku na savy... ať se mi to neplete dohromady s dokumentama.
Naposledy upravil(a) Martab dne 28 led 2012 14:47, celkem upraveno 1 x.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
Mám problém, přesměroval jsem složku Dokuments podle návodu od ITCrowd, ale nové umístění jsem zvolil přímou cestu k datovému oddílu "D:\" a ne k jeho nějaké podsložce a když jsem pak chtěl obnovit původní umístění, tak mi to píše:
"Přesměrování složky se nezdařilo: Vytvoření seznamu pravidelných podsložek ve složce D:\System Volume Information se nezdařilo. Přístup odepřen".
Nevíte prosím co s tím?
"Přesměrování složky se nezdařilo: Vytvoření seznamu pravidelných podsložek ve složce D:\System Volume Information se nezdařilo. Přístup odepřen".
Nevíte prosím co s tím?
-
- Pohlaví:
Tohle nefunguje?
1. Klepněte pravým tlačítkem myši na složku, kterou chcete obnovit v jejím původním umístění, a potom klepněte na příkaz Vlastnosti.
2. Klepněte na kartu Umístění, na možnost Obnovit výchozí a na tlačítko OK.
1. Klepněte pravým tlačítkem myši na složku, kterou chcete obnovit v jejím původním umístění, a potom klepněte na příkaz Vlastnosti.
2. Klepněte na kartu Umístění, na možnost Obnovit výchozí a na tlačítko OK.
Re: Přesměrování složky Dokumenty Vyřešeno
Ano funguje, už vím co jsem dělal špatně, díky za pomoc 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2340
-
od draxxx