Hoj dá se nějak skrýt oddíl na disku? Nechci mazat písmeno protože na tom oddílu mám pagefile a když mu písmeno smažu tak to nebude fungovat, jen chci aby se nějak nezobrazoval v průzkumníku a jinejch programech, prostě aby byl skrytej třeba jako skrytý soubory.
Na googlu sem našel jen blbosti jak smazat písmeno.
Jak skrýt oddíl
Jak skrýt oddíl
Just Fucking Google It!
- autoprd
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jak skrýt oddíl
Trvalo mi 0,11 sekund než jsem našel 34 000 typů jak ho skrýt. Stačíí googlit :) Tak našel sem utlitku na skrytí oddílu disku jménem Hide my disk je volně ke stažení (freeware) Nebo si mužeš vybrat zbylích 34299 způsobů zde
Nejsem blbej, stačí číst..
A nějaký programy třetích stran nechci, to mi akorát udělá bordel v PC, spíš jestli není nějaká možnost jak to skrýt přímo v systému.
tux píše:Na googlu sem našel jen blbosti jak smazat písmeno.
A nějaký programy třetích stran nechci, to mi akorát udělá bordel v PC, spíš jestli není nějaká možnost jak to skrýt přímo v systému.
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Především by neškodilo kdybys napsal v jakém systému. Pak se můžem dostat dál.
- autoprd
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mohu vědět z jakého duvodu chcete skrýt oddíl ? :) Jenda ikonka v tento počítači toho moc nezabere ne? Nestačí jen snížit oprávnění ?
Já to nenapsal? Ajo xD Je to W7.
V průzkumníku mi to nevadí ale v TCM mi to dělá bordel.
V průzkumníku mi to nevadí ale v TCM mi to dělá bordel.
Just Fucking Google It!
- autoprd
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
TCM tím myslíš total commander ? Na to existuje dodatek k total comandru jménem TweakUI.
TweakUI je na zobrazení skrytýho nastavení ve windows, navíc je to na XP a starší.
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Tak to bohužel, nebo aspoň já netuším. Lze to zabezpečit tak, že disk vidět bude, ale nikdo jiný na něj nebude mít přístup, anebo v průzkumníku nebude písmeno, ale v jakémkoli manažeru ano, případně kombinací. Ale nejde mít připojeni partition se swapem a nemít písmeno. Ještě jde připojit partition do nějakého adresáře, pak písmeno mít nebude, ale netuším jak potom bude swap, myslím že swap musí být v rootu. (swap = pagefile.sys).
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
WinMend Folder Hidden: Skryjte data na svém disku
http://www.zive.cz/clanky/winmend-folde ... fault.aspx
Autor: Josef KrausJosef Kraus Vytisknout | textová verze | velikost písma
Základním bezpečnostním prvkem je utajení toho, že vůbec máte nějaká citlivá data. Obyčejné skrytí, které nabízí Windows, samozřejmě nestačí. Jeden bezplatný nástroj už ale může pomoct.
WinMend Folder Hidden (dále jen WFH) je jednoduchý, rychlý a freewarový program, který umožňuje skrytí vybraných složek a souborů tak, že je nikdo jiný nenalezne. Zvládá práci s daty na lokálních pevných discích či výměnných zařízeních, data na síťových discích bohužel neskryje, přístup k němu je chráněn heslem a vybraná data jsou pro systém i ostatní aplikace zcela neviditelná.
http://www.zive.cz/clanky/winmend-folde ... fault.aspx
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 4009
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
21 zář 2024 16:10
-
-
Nelze vytvořit oddíl o velikosti volného místa na HDD Příloha(y)
od Ddwarf » 25 led 2025 07:31 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 2936
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 led 2025 09:16
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”