Jak přidat vlastní knihovny do nabídky Start? Vyřešeno
Jak přidat vlastní knihovny do nabídky Start?
Dá se nějak do nabídky Start na tu pravou stranu přidat vlastní knihovna? Googlil jsem ale nevygooglil.
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Re: Jak přidat vlastní knihovny do nabídky Start?
Moc nerozumím co s tím budeš dělat. Možná nějaký Start menu manager? Těch je habaděj. např. http://www.slunecnice.cz/sw/start-menu-manager/
Vím, že dlouho nikdo nereagoval, avšak já jsem narazil na stejný problém. Řešil to někdo někdy, jak přidat vlastní odkaz do nabídky start? Odkazem myslím jak jsou dokumenty,downloads, hudba, videa, tak když mám svoji vlastní knihovnu, abych ji tam nějak přidal...
-
- Pohlaví:
Vítej na PC-Help!
Především si dle pravidel založ vlastní téma a prostuduj si ten odkaz co jsem dal výše.
Především si dle pravidel založ vlastní téma a prostuduj si ten odkaz co jsem dal výše.
Zakládat nové téma jsem nechtěl, když toto téma vyřešené nebylo a nebylo odstraněné.
Co se právě týče daného programu, ten upravuje složky ve startu, nikoliv odkazy na knihovny.
Odkazy myslím to, co není právě v bílém poli, kde se objevují například hledané položky z quicksearch, ale třeba ovládací panely, počítač a další, co jsem výše napsal. Napadlo mě právě, že se tím mohl někdo zabývat a třeba někde v registrech to půjde přidat.
Co se právě týče daného programu, ten upravuje složky ve startu, nikoliv odkazy na knihovny.
Odkazy myslím to, co není právě v bílém poli, kde se objevují například hledané položky z quicksearch, ale třeba ovládací panely, počítač a další, co jsem výše napsal. Napadlo mě právě, že se tím mohl někdo zabývat a třeba někde v registrech to půjde přidat.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak přidat vlastní knihovny do nabídky Start? Vyřešeno
Kdybychom měli odstraňovat každé vyřešené téma, kam by to vedlo? Jen samá "špeková" neřešitelná témata a nulová databáze již vyzkoušených postupů, které můžou lidem pomoc, i když se nezeptají. Prostě příjdou už k hotovému.
Tak cti zdejší řád a to nové téma si založ. Pak v tom bude akorát guláš
Tak cti zdejší řád a to nové téma si založ. Pak v tom bude akorát guláš
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1769
-
od zik9
Zobrazit poslední příspěvek
07 čer 2025 12:38