Nejde mi odinstalovat TuneUp Utilities 2012 (W7 64bit) *

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

kubac.ka
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Nejde mi odinstalovat TuneUp Utilities 2012 (W7 64bit) *

Příspěvekod kubac.ka » 05 bře 2012 23:23

Zdarec,
chci se zeptat jak mám ve Windows 7 64-bit odinstalovat TuneUp Utilities 2012, když mi to nejde přes ovládací panely => odinstalace programů. Tam se mě to zeptá zda-li pak chci určitě odinstalovat TuneUp a když kliknu na ano, tak to nereaguje, ale když kliknu na ne, tak se odinstalace ukončí. Lze to odinstalovat nějak jinak, například přes režim stavu nouze nebo přes nějaký program nebo nějak jinak ve Windowsu 7?

Díky za radu.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 06 bře 2012 05:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upřesnění nadpisu „Odintalace TuneUp Utilities 2012“

Reklama
tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Re: Odintalace TuneUp Utilities 2012

Příspěvekod tux » 05 bře 2012 23:43

Smazat a vyčistit registry.
Just Fucking Google It!

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Re: Nejde mi odinstalovat TuneUp Utilities 2012 (W7 64bit) *

Příspěvekod Myloš » 06 bře 2012 05:20

Ptáš-li se na stav nouze, co to třeba vyzkoušet? Minimálně tím nic nepokazíš.
Taky můžeš vyzkoušet některý z odinstalátorů, viz například http://download.chip.eu/cz/Instalatory- ... 10560.html

Každopádně pokud nic z toho nezabere, tak bych udělal (párkrát jsem to už udělal a nikdy to nebylo špatně) to, co radí tuxnatvrdo smazat (včetně všech souborů, které jsou ve skrytých složkách v "Data aplikací" a "Local Settings\Data aplikací" – jak ve tvém uživatelském profilu, tak ve všech ostatních) a potom nasadit CCleaner nebo jiný program, kterým vyčistíš systém i registry.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

MartinZX9R
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod MartinZX9R » 06 bře 2012 05:48

Zkus se podívat do Správce úloh, jestli ti tam neběží od TuneUp nějaké procesy, ukonči je a pak zkus znovu odinstalaci.
Gigabyte B760 Aorus Elite AX (Intel B760), Intel Core i7-13700K + Noctua NH-D15S, Kingston Fury Beast Black (2x 32GB), Gigabyte GeForce RTX 4070Ti Gaming OC 12GB, Samsung SSD 980 Pro M.2 - 2TB, Asus Xonar DSX, Fortron Hydro G 850 Pro - 850W, Be Quiet! Pure Base 500FX, Samsung Odyssey G50A 27", MSI Clutch GM41 LW Wireless, MSI Vigor GK50, W11 Pro 64bit.

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 06 bře 2012 10:40

To by asi vyhodilo nějakou hlášku že je aplikace používaná..
Jinak ten CCleaner je na dvě věci co se čištění registrů týče, nejlepší je to vždy udělat manuálně, spusť registr (win+r, regedit) dej ctrl+f, napiš tam to co chceš smazat a najdi to. Všechno co najdeš k tomu TuneUp smaž. Zase teda nemaž všechno nebo už nenabootuješ, přes ten CCleaner si můžeš udělat zálohu.
Just Fucking Google It!

stvery
nováček
Stav:

Příspěvekod stvery » 11 bře 2013 17:32

Taky mám problém s odinstalováním TuneUp utilities ale 2013, zkoušel jsem to taky odinstalovat, ale nešlo mi to, tak jsem smazal, soubory. Pak mi to system odepřel přístup k některým typům programu microsoft office a skype... Tak by mě zajímalo, jak to opravit?

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 11 bře 2013 17:41

Třeba ty programy přeinstalovat? A založ si vlastní téma, dle pravidel, který sis určitě právě přečetl viď?
Just Fucking Google It!

divous
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod divous » 10 dub 2013 07:28

Zdravim všechny s tímto problémem, měl jsem stejný, ale řešení je prosté, pokud jste se nepokusili program jen smazat, můžete jej odinstalovat přes uninstall manager v témže programu neboli přes funkci program deaktivátor, který tento software obsahuje a který jinak slouží k témuž co ve windows přidat/odebrat software. Pokud jste jej smazali a zůstali po něm neodstranitelné složky, postup je znovu stáhnout klidně nejnovější verzi, nainstalovat, provést údržbu jedním kliknutím, kterou program nabízí. Potom vám půjdou smazat předtím neodstranitelné části starší verze, pokud zůstaly v počítači, smažte je tedy. Dále je postup shodný s výše popsaným.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”