Problem se spuštěním Windows

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

drtert
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Problem se spuštěním Windows

Příspěvekod drtert » 17 bře 2012 18:58

Ahoj. Mám problém se spustěním Windows. Při spuštění počítače mi naskočí chybová hláška :

Kód: Vybrat vše

„Systém Windows nelze spustit. Uvedený soubor je poškozen nebo nebyl nalezen: <Windows root>\system32\hal.dll. Nainstalujte znovu uvedený soubor.“

Nevim co s tim. Zkoušel jsem hledat a zkoušel pár návodů jako třeba tento, ale zasekl jsem se na tom, že při "bootcfg /rebuild" mi to hodí chybu že nebyla nalezena žádná instalace windows. Mám windows XP home. Prosím o rychlou odpověd díky.
„V šedesátých letech se jeden mnich na protest upálil. Nedali jste mi na výběr. Na protest proti nelidskosti udělám totéž, upálím mnicha!“
Šéf ♥ South Park ♥

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Problem se spuštěním Windows

Příspěvekod Pic » 17 bře 2012 20:08

Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

drtert
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod drtert » 17 bře 2012 20:48

No to je bohužel to samé a když udělam to s "expand" tak mi to napíše že soubor nebyl nalez na cd. Přijde mi jaky kdyby z toho cd nešla ta instalace nebo tak něco. Ještě nějaká rada? Potřeboval bych ty věci dostat, protože tam mám věci k maturitě :/. A když mam disk rozdělenej na dva sektory ( c: a d:) nešli by windows nějak přeinstalovat aby na déčku zůstali ty věci??
„V šedesátých letech se jeden mnich na protest upálil. Nedali jste mi na výběr. Na protest proti nelidskosti udělám totéž, upálím mnicha!“
Šéf ♥ South Park ♥

Pendysak123
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Pendysak123 » 09 říj 2012 20:56

tak bich skusyl jedine vipal si cd ale musi se menovat treba instal wymdows xp profosional sp 3 nebo jini ale vzdy tam musi bit prettim instal a nazev op cka jo a to jak nechces stratit ty data tak pri instalacy tam zaskrtny ykonku neprepisovat data jo a potom si octran to stary op

satam
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod satam » 09 říj 2012 21:01

Pendysáku, podívej se na datum a utíkej od toho. Do takhle starých vláken, která někdo zapomněl zamknout, nemá cenu vrtat!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 09 říj 2012 21:03

Sakra! Přečti si laskavě datum vložení dotazu. Odpovídáš na dotaz starý půl roku, takže to tazatele nyní již vůbec nezajímá, protože problém má nejspíše již vyřešen.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Udoharys
nováček
Stav:

Příspěvekod Udoharys » 15 říj 2012 11:17

Zdravím vespolek.Nechci zakládat další vlákno, když už zde téma je.Mám problém s PC od kamaráda a nevím si s ním rady.PC se nastartuje do obrazovky výběru uživatelů a po chvíli se restartuje. Do Nouzového režimu se v pohodě dostanu a mohu v něm býti libovolnou dobu.Bohužel nemohu v něm spustit test pamětí.Něco k PC - je takové 4. roky staré. Spravuji jej celou dobu a vždy bez problémů na straně hardwaru.Většinou šlo o problém mezi židlí a PC. Grafika ATI RX2600XT,MS-7028, 2GB RAM,Intel 3200 MHz. Windows XP SP3.
Momentálně zálohuji soubory a pokud se mi nikdo do cca 16-ti hodin dnešního dne neozve, reinstaluji.

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod jaojao » 15 říj 2012 11:24

Zakaž automat. restart, a když to spadne do modré, tak založ nové téma a dej tam screen, popř. vypiš chyby ........
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

Udoharys
nováček
Stav:

Příspěvekod Udoharys » 15 říj 2012 11:26

O.K.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”