Zdravím,
pustil jsem se do opravy notebooku ASUS A6R, jelikož [nenabootuje z USB a mechanika je nefunkcni, tak jsem si sehnal redukci na IDE a pripojil ke svému PC (viz popisek dole). Fungoval, tak jsem ho zformatoval, pohoda, restartoval jsem PC, spustila se instalace Win XP, vybral jsem disk kam chci instalovat, spustil se format, ve 3% jsem omylem zavadil o prodlužku (blbec) a vypl se pc, pustil jsem znova instalaci a vše proběhlo v pohodě.
Vyndal jsem disk, dal do notebooku a notas valí. Zapnu PC a obraz se zastavi na "Loading oparating system". Disk byl během instalace zapojen, asi se to nějak pohádalo.
Když si vytvořím bootovací flashku s Win 7 (shodou okolnosti jsem si takto před měsícem přeinstaloval pc) tak naběhne instalace, zvolim ultimate x64 jako obvykle a potom, když se má zobrazit tabulka s diskama, tak se objeví prázdná tabulka bez disků, přitom po startu PC HDD i DVD hlasí jako zapojený.
Disk je rozdělen na tři party a mám na něm stovky GB souborů, o které nemůžu přijít, přitom Win 7 jsou na C: uplně samotný. Jenže co mám udělat pro to, aby se mi ty disky při instalaci ukázaly? Tady jste mi vždy pomohli, tak počítám s tím že společně vyřešíme i tohle. Předem děkuji za pomoc
Win 7 po vyndání jiného disku nevidí při instalaci žádný HDD
Win 7 po vyndání jiného disku nevidí při instalaci žádný HDD
Naposledy upravil(a) Myloš dne 26 bře 2012 12:36, celkem upraveno 1 x.
Důvod: 1) Oprava nadpisu „Problém s Win 7“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat? 2) Delší text rozděluj do odstavců.
Důvod: 1) Oprava nadpisu „Problém s Win 7“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat? 2) Delší text rozděluj do odstavců.
Lenovo Legion T7 34IRZ8
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Win 7 po vyndání jiného disku nevidí při instalaci žádný
7čky co instaluješ jsou legál? Zkus ten disk zformátovat pomocí instalačního CD XPček a pak až pustit instalaci 7ček..
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Zkontroluj jestli disk vidi BIOS
Je to ten 1TB Seagate? Jestli je to ta starsi verze, tak to muze byt katastrofa ktera ceka na to, aby se mohla stat. Disk prestane byt videt v BIOSu a konecna.
Je to ten 1TB Seagate? Jestli je to ta starsi verze, tak to muze byt katastrofa ktera ceka na to, aby se mohla stat. Disk prestane byt videt v BIOSu a konecna.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud jsi měl původní disky jako rozšířené, tak jsi v pasti, pokud jsi naformátoval hlavní oddíl - z něj totiž ty rozšířené vznikly.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4319
-
od Grander