Snad mě neukamenujete, ale náhle nemohu otevřít veledůležitý adresář. Mám jej spolu s ostatními důležitými na ext. HDD. Dnes jsem jej nutně potřeboval, ale místo otevření to jen "žbluňkne". Vyzkoušel jsem tedy namátkou alespoň některé další adresáře a po chvíli jsem našel ještě jeden. Nevím, zda je jich ještě více, které nepůjdou otevřít, ale nyní potřebuji súrně řešit ten jeden. Existuje nějaké řešení, nebo jsem přišel o všechna data v něm? S tím adresářem jsem delší dobu nic nedělal, možná už měsíc jsem v něm nebyl ...!? Google "vyhrožuje", že Dokumenty Google brzo změní na Disk Google. Nevím, zda to bude do budoucna řešení proti těmto "nehodám"?
Moc děkuji předem za případnou pomoc.
HW: ACER 5100
Ext. HDD WD
rifubebokipaqafy@tempomail.fr
Nelze otevřít adresář
-
- Pohlaví:
Re: Nelze otevřít adresář
Vítej na PC-Help!
A tam se nezobrazí nějaké chybové hlášení? Co je to za soubory, resp. jakou mají příponu?
A tam se nezobrazí nějaké chybové hlášení? Co je to za soubory, resp. jakou mají příponu?
Je to obyčejný adresář s názvem "Poznámky" a v něm mám uloženy důležité soubory.
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Čer 2012 17:48) ---
Ne, žádné chybové hlášení, jen klinká ...
A ten druhý adresář, který nejde otevřít je "Nokia" a v něm mám věci k mobilu - ty bych snad i oželel, ale ty poznámky, to je tragééééééééééééédieeeee!!!
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Čer 2012 17:48) ---
Ne, žádné chybové hlášení, jen klinká ...
A ten druhý adresář, který nejde otevřít je "Nokia" a v něm mám věci k mobilu - ty bych snad i oželel, ale ty poznámky, to je tragééééééééééééédieeeee!!!
-
- Pohlaví:
Zkusil bych použít bootovací Hib na něm je MiniXp zda to nepůjde otevřít z něho.
Ale dříve bych to zkusil pravou myší a otevřít v programu, jelikož je to asi .txt, potom ve Wordu, případně Notepad.
Ale dříve bych to zkusil pravou myší a otevřít v programu, jelikož je to asi .txt, potom ve Wordu, případně Notepad.
Teď mě nakoplo pod tím to "Mohlo by vás zajímat" = co když použiju instalační CD Linuxu a z něj to překopírovat znovu?
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Čer 2012 18:05) ---
Já se k souborům vůbec nedostanu, neotevřu adresář a když na něj najedu myší, tak to píše, že je prázdný????????????
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Čer 2012 18:05) ---
Blue Spirit píše:Zkusil bych použít bootovací Hib na něm je MiniXp zda to nepůjde otevřít z něho.
Já se k souborům vůbec nedostanu, neotevřu adresář a když na něj najedu myší, tak to píše, že je prázdný????????????
Tak já to zkusím ...
A jestli ani to nepomůže, tak mě šlehne!
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Čer 2012 23:34) ---
Tak jsem to v Linuxu otevřel a je to prázdné! Tragédie!!!
A jestli ani to nepomůže, tak mě šlehne!
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Čer 2012 23:34) ---
Tak jsem to v Linuxu otevřel a je to prázdné! Tragédie!!!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9353
-
od pajauh
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 18:07
-
-
-
EXCEL -jak otevřít 2 excel sobory abych je viděla současne a samostatně
od Ketty02 » 30 srp 2024 21:19 » v Vše ostatní (sw) - 2
- 5116