Poraďte prosím:
chci si udělat bitovou kopii nového OS win 7(podle návodu na microsoft.com),ale chce to po mně 52gb místa! a to jsem tam nainstaloval zatím jen antivir avg.
lze udělat bitovou kopii jen pro samotný systém (bez různých dalších složek a souborů), aby ta bitová kopie zabrala např. jen okolo 5gb?
nejde vytvořit nějaké instalační DVD, ze kterého bych si (po formátování disku) nainstaloval jen čistý OS?
*OS mám na novém notebooku. dík.
bitová kopie win7
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: bitová kopie win7
Ne. 5GB jsem naposledy viděl u čisté instalace XP
Pokud máš laptop se zakoupeným OS, tak tam máš jistě utilitu k vytvoření recovery DVD. Bohužel i s balastem okolo, ale hodně z toho je nezbytných pro činnost laptopu.

Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
cau,
chtel bych se zeptat, jak funguje presne bitova kopie nebo obnova systemu win7?
Jde mi o to, ze v PC mam nainstalovany system a dejme tomu treba 10 vetsich programu s delsi dobou instalace. Tak jestli jde nejak vytvorit kopie systemu i s programy na disk. A kdyz bych pote reinstaloval system tak aby se mi se systemem nainstalovaly i programy (a treba i nastaveni programu). Abych pokazde nemusel instalovat programy jednotlive.
Doufam ze je to srozumitelne. Prosim neodkazujte me na oficialni stranky microsoftu, jsem lama a tam uz jsem samozrejme byl.
Diky za odpoved.
chtel bych se zeptat, jak funguje presne bitova kopie nebo obnova systemu win7?
Jde mi o to, ze v PC mam nainstalovany system a dejme tomu treba 10 vetsich programu s delsi dobou instalace. Tak jestli jde nejak vytvorit kopie systemu i s programy na disk. A kdyz bych pote reinstaloval system tak aby se mi se systemem nainstalovaly i programy (a treba i nastaveni programu). Abych pokazde nemusel instalovat programy jednotlive.
Doufam ze je to srozumitelne. Prosim neodkazujte me na oficialni stranky microsoftu, jsem lama a tam uz jsem samozrejme byl.
Diky za odpoved.
Nainstalujes vseceh software a pak udelas zalohu tim softem co je obsazeny ve Windows 7, nejlepe na externi disk. Udela to kopii celeho disku C (to je vysvetleni toho predchoziho dotazu proc to ma 50 GB). Udelat bitovou kopii (tzn sektor po sektoru) jen casti dat nelze, vynecha se jen prazdne misto.
Obnoveni probiha tak, ze pripojis externi disk, nabootujes DVD Windows 7 a to ti rekne ze mas pripojeny disk se zalozni kopii a zepta se jestli ji chces obnovit.
Obnoveni probiha tak, ze pripojis externi disk, nabootujes DVD Windows 7 a to ti rekne ze mas pripojeny disk se zalozni kopii a zepta se jestli ji chces obnovit.
ok dik, tohle vysvetleni jsem potreboval
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bitová kopie poškozené SD karty - náhledy OK, fotky ne Příloha(y)
od simio.simsoft » 18 pro 2024 21:59 » v Problémy s hardwarem - 1
- 2745
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
18 pro 2024 23:15
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”