Odinstalace OS
Odinstalace OS
Zdravím mám problém, naistaloval sem si Windows 7 na disk D a na C mám starý OS XP.Teď chci ty XP smazat, když sem zkoušel v Win 7 formát tak mě to napsalo že to nejde.Nevím si rady prosím o pomoc.Díky
Re: Odinstalace OS
Spust instalaci Windows 7 z DVD a sformatuj ten disk co byly Windows 7
Restartuj pocitac, to same, a dej opravit instalaci Windows 7
To co se nejspis stalo je ze system startuje z toho disku co jsou XP
Restartuj pocitac, to same, a dej opravit instalaci Windows 7
To co se nejspis stalo je ze system startuje z toho disku co jsou XP
Ale já nechci formát Win 7 ale XP. moc sem to nepochopil
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
C: je nastavené jako aktivní, loader má záznam o 2 systémech, prostě samé komplikace. Kdybys nainstaloval W7 načisto, máš po starostech.
Stáhni si EasyBCD, odstraň jeden systém z loaderu, nastav D: jako aktivní oddíl a zkus rebootovat, jestli najede čistě W7. Pak by to mělo jít zformátovat.
Stáhni si EasyBCD, odstraň jeden systém z loaderu, nastav D: jako aktivní oddíl a zkus rebootovat, jestli najede čistě W7. Pak by to mělo jít zformátovat.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
samozrejmne formatovat disk s XP
pak nastav jako bootovaci ten disk co jsou ted Windows 7
Oprava systemu ti opravi system tak aby se spustil (automaticky)
Pak muzes prehodit pismena tak aby systemovy disk byl C (pismena jako C a D jsou pouze interni pojmenovani jednotky ve Windows, takze nelze nainstalovat Windows na disk D, ale pouze na disk ktery je vich pojmenovan jako D)
pak nastav jako bootovaci ten disk co jsou ted Windows 7
Oprava systemu ti opravi system tak aby se spustil (automaticky)
Pak muzes prehodit pismena tak aby systemovy disk byl C (pismena jako C a D jsou pouze interni pojmenovani jednotky ve Windows, takze nelze nainstalovat Windows na disk D, ale pouze na disk ktery je vich pojmenovan jako D)
d1amond píše:C: je nastavené jako aktivní, loader má záznam o 2 systémech, prostě samé komplikace. Kdybys nainstaloval W7 načisto, máš po starostech.
Napiš mě co a kde zmáčknout nevyznám se vtom.Díky
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”