Nemohu nainstalovat žádné Windows (XP, 7, 8)*
Nemohu nainstalovat žádné Windows (XP, 7, 8)*
Caute nemozem preinstalovat win ani 8 7 XP.CD/dvd mi nabootuje nacita instalacne subory ale dalej nepokracuje ani na 1 windowse.Bios som resetol zasa nastavil hdd poprepinal aj na Ide,raid,ahci ani na jednom instalacia nepokracuje.Nechce nabotovat ani s usb... Uz sa s tym trapim 9hod a vypil 6 kav neviete niekto co s tym?
Naposledy upravil(a) Myloš dne 25 srp 2012 12:31, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava mimořádně hloupého nadpisu „Problem“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Problem“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava mimořádně hloupého nadpisu „Problem“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Problem“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Re: Problem
Vítej na PC-help!
1. Přečti si pravidla a uprav název svého tématu!
2. Jaký OS a na jaký přeinstalováváš?
3. Co máš za bootovací médium - ofiko, stažené, cracknuté apod.?
4. Když instalace nepokračuje, co se objeví (nebo zůstane?) na monitoru?
5. Na čem svoje pokusy provádíš? Popiš sestavu, popř. název ntb apod.
1. Přečti si pravidla a uprav název svého tématu!
2. Jaký OS a na jaký přeinstalováváš?
3. Co máš za bootovací médium - ofiko, stažené, cracknuté apod.?
4. Když instalace nepokračuje, co se objeví (nebo zůstane?) na monitoru?
5. Na čem svoje pokusy provádíš? Popiš sestavu, popř. název ntb apod.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Re: Nemohu nainstalovat žádné Windows (XP, 7, 8)*
Snazim sa preinstalovat win7 na win 8 ale nejde mi ani ta 7cka
Win 7 instalujem z originalneho dvd
Zostava:Intel core 2 duo 6300 1.86 ghz 2gb ram,Asus EN 9500GT 512mb ddr3,Doska foxconn.
Pri win 7 napise windows kopiruje instalacne subory nacita ich dokonca a prestane pracovat aj hdd aj mechanika

Win 7 instalujem z originalneho dvd
Zostava:Intel core 2 duo 6300 1.86 ghz 2gb ram,Asus EN 9500GT 512mb ddr3,Doska foxconn.
Pri win 7 napise windows kopiruje instalacne subory nacita ich dokonca a prestane pracovat aj hdd aj mechanika
Pokud se mi něco podobného stalo při instalaci, v 90% byla na vině stará a ne úplně funkční mechanika DVD. SW problém mě nenapadá.
To DVD je přímo originál, nebo vypálená kopie originálu? Tam by také mohl být problém.
To DVD je přímo originál, nebo vypálená kopie originálu? Tam by také mohl být problém.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
uplny original momentalne skusam prepinat ide ,ahci,raid. momentalny system mi bezi na raid.
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Srp 2012 13:32) ---
Nemoze to bit biosom? mam pocit ze mi laguje.
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Srp 2012 13:32) ---
Nemoze to bit biosom? mam pocit ze mi laguje.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3049
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
04 pro 2024 14:59
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3847
-
od muffin105
24 lis 2024 14:41
-
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3304
-
od petr22
16 zář 2024 16:22
-
-
- 6
- 8218
-
od zeus